Welke stappen ondernemen we om je koelcel te reinigen?

De Valorist gaat als volgt te werk om je koelcel, koelkamer of koeltoren te reinigen:

·        Pvc-verbindingsstukken uit elkaar zetten – indien niet bestaande of niet demonteerbaar, aanmaken vaneen snel verbindingsstuk.

·        Demonteren van de beschermingspanelen of beschermroosters, elektrische isolatie van demotoren met behulp van een vochtigheidsbeschermer.

·        Openen en/of demonteren van de condensatie-opvangbak.

·        Aanbrengen door verstuiving van een reinigingsmiddel op de koude batterijen, de beschermingspanelen en roosters, de schroefbladen van de ventilatoren en de condensatiebakken.

·        Reinigen van de afvoerbuizen door invoeging van een rotatiebuis.

·        Spoelen van het geheel met water onder lage druk.

·        Terugwinnen van het afvalwater door opzuiging en uitstoting in een daarvoor geschikt kanaal.

·        Ontsmetten van de koude batterijen, roosters, beschermingspanelen en schroefbladen van de ventilatoren door verstuiving van een ontsmettende oplossing.

·        Monteren van de verschillende elementen.

·        Elektrische installaties opnieuw in dienst brengen.

·        Nazien van de goede werking van de installatie.

·        Afleveren van een attest dat de goede uitvoering van de werken bevestigt.

HACCP

Dankzij al deze stappen ben je verzekerd van een grondige reiniging van je koelcel. Uiteraard gaan we hierbij steeds te werk om de voedselveiligheid te garanderen volgens de HACCP-richtlijnen. Als je kiest voor ons Kitchen Kare pakket komen we je koelcel bovendien op regelmatige tijdstippen reinigen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om de hygiëne van je koelruimtes. Wil je het reinigen van je koelcellen overlaten aan onze Valoristen? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.