Totaalpakket voor het schoonmaken van de frituur in de horeca
Er zijn verschillende redenen waarom je als bedrijf in de horeca best je frituur en bakwand elk jaar eens grondig laat schoonmaken. Denk hierbij aan onder andere brandveiligheid, hygiëne, geuroverlast, energiebesparing, duurzaamheid en de efficiëntie van je installatie. De Valoristen reinigen je frituurbakwand volledig. Dit wil zeggen: de kuipen en snackbakken, de buitenzijde van de bakwand, achter de vetfilters en de vetfilters zelf, de frietopvangbak, mandjes en kruimvangers, de lekbakken onder de bakwand en de vloer onder de bakwand. Na de reiniging behandelen ze je frituurbakwand met hoogglansolie. De extractiekanalen en de ventilator worden gereinigd zoals beschreven bij de reiniging van professionele dampkappen. Voor het schoonmaken van de frituur ontvang je als bedrijf in de horeca bij ons dus een totaalpakket.
Ontdek zelf de voordelen
Wil je de frituur van je bedrijf in de horeca professioneel laten schoonmaken door onze Valoristen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze Kitchen KARE-pakketten en uitgebreide service voor professionele schoonmaak in voedingsbedrijven en de horeca. Ontdek zelf de voordelen en vraag een offerte aan voor de schoonmaak van je bakwand en grootkeuken. Bel hiervoor naar +32 3 304 86 44.