Zaack waakt over jouw gezondheid door het meten van de luchtkwaliteit


Luchtverontreiniging binnenshuis heeft schadelijke gevolgen voor de gezondheid (irritatie van de ogen of luchtwegen, astma-aanvallen, verspreiding van virussen enzovoort), maar ook voor de concentratie en productiviteit.

Het is daarom noodzakelijk om continu en in real-time de kwaliteit van de lucht die we inademen te volgen en de lucht te meten, om blootstelling aan verschillende verontreinigende stoffen te beoordelen. Valor Services Group staat in voor het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit en kan de juiste corrigerende en voorspellende maatregelen implementeren en de doeltreffendheid ervan meten.

Zaack IAQ maakt door continue en real-time nauwkeurige monitoring van essentiële luchtparameters dat iedereen in een gezonde omgeving kan werken. Geef virussen geen kans en schakel ons in als je de luchtkwaliteit wilt laten meten en verbeteren. Zaack monitort:

·      Koolmonoxide

·      Fijne deeltjes

·      Totaal vluchtige organische stoffen

·      Kooldioxide

·      Stikstofdioxide

·      Ozon

·      Comfortparameters

·      Relatieve vochtigheid

·      Temperatuur

·      Atmosferische druk

Als je de luchtkwaliteit hebt laten meten en wanneer de concentratie van een van de parameters het aanbevolen niveau overschrijdt, wordt er automatisch een waarschuwing gestuurd. Blijft het probleem bestaan ​​of worden gevaarlijke drempels overschreden? Dan worden onze experts gealarmeerd en wordt gericht onderzoek uitgevoerd.

Naast deze binnen-metingen verzamelen we gegevens over lokale luchtverontreiniging buiten. Op basis van deze gekruiste informatie informeren onze algoritmen de gebruiker over de acties die moeten worden ondernomen om de luchtkwaliteit van de omgeving te verbeteren.

Zaack

Schakel ons in als je de luchtkwaliteit wilt laten meten

Wil je de luchtkwaliteit laten meten en verbeteren? Dan is Valor Services Group jouw ideale partner! Onze Valoristen zijn gespecialiseerd in het meten van luchtkwaliteit en zorgen ervoor dat jij en jouw medewerkers in een gezonde en veilige omgeving kunnen werken. Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld cleanroomreiniging of voor het verdelgen van vliegen. Heb je vragen of wil je liever meteen een afspraak maken? Bel dan naar +32 3 304 86 44, wij staan je graag te woord!

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.