Ik monitor over de luchtkwaliteit en jouw gezondheid!


Monitor je luchtkwaliteit want luchtverontreiniging binnenshuis heeft schadelijke gevolgen voor de gezondheid (irritatie van de ogen of luchtwegen, astma-aanvallen, verspreiding van virussen, enz.) maar ook voor de concentratie en productiviteit.

Het is daarom noodzakelijk om continu en in real-time de lucht kwaliteit die we inademen te volgen, de lucht te meten, om blootstelling aan verschillende verontreinigende stoffen te beoordelen. Valor Services Group kan de juiste corrigerende en voorspellende maatregelen implementeren en de doeltreffendheid ervan meten.

Zaack IAQ maakt door continue en real-time nauwkeurige monitoring van essentiële luchtparameters, dat iedereen in een gezonde omgeving met een goede luchtkwaliteit kan werken. Geef virussen geen kans!

Zaack monitort:

·     koolmonoxide

·     fijne deeltjes

·     totaal vluchtige organische stoffen

·     kooldioxide

·     stikstofdioxide

·     ozon

·     comfortparameters

·     relatieve vochtigheid

·     temperatuur

·     atmosferische druk

Wanneer de concentratie van één van de parameters het aanbevolen niveau overschrijdt, wordt er automatisch een waarschuwing gestuurd. Blijft het probleem bestaan ​​of worden gevaarlijke drempels overschreden, dan worden onze experts gealarmeerd en wordt gericht onderzoek uitgevoerd.

Naast deze binnen-metingen verzamelen we gegevens over lokale luchtverontreiniging buiten. Op basis van deze gekruiste informatie informeren onze algoritmen de gebruiker over de acties die moeten worden ondernomen om de kwaliteit van de omgeving te optimaliseren.

zack

Schakel de hulp in van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar
+32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van
kakkerlakken of ratten nemen wij tot onze rekening.