Het reinigen van je sanitair gebeurt helemaal op jouw maat

Onze Valoristen zorgen met de periodieke dieptereiniging ervoor dat je sanitair niet enkel spic en span blijft; ze kijken alle onderdelen ook technisch na en herstellen ze waar nodig. Verder leveren we ook de benodigdheden, zoals zeepdispensers en ontkalkers. Valor Services Group werkt een gedetailleerd onderhoudsplan uit voor het reinigen en onderhouden van alle sanitair binnen je bedrijf en voert het uit. Zo kan jij je volledig concentreren op jouw kerntaken. We zorgen er uiteraard ook voor dat jouw voorraad steeds tijdig is aangevuld en je sanitair goed onderhouden blijft. Herstelling of een totaal nieuw project? We werken ergraag aan mee!

Reken op onze Valoristen voor een professionele dieptereiniging

Wil jij het reinigen en desinfecteren van alle sanitair binnen je bedrijf overlaten aan een expert zodat je zorgeloos kunt profiteren van nette sanitaire ruimtes? Reken dan op onze Valoristen! Maak snel een afspraak met ons voor meer informatie over onze Sani Kare pakkettenen het op maat samengestelde onderhoudscontract voor jouw sanitair. Bel hiervoor naar +32 (3)877 06 70 of gebruik het contactformulier. We bezorgen je graag een vrijblijvende offerte voor het reinigen van alle sanitair in jouw bedrijf.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.