Duurzaamheid

Onze duurzame aanpak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de pijler van Valor Services Group. Enerzijds focussen we ons op unieke biologische behandelingen in onze werkzaamheden. Anderzijds werken we ook dagelijks aan een duurzame onderneming waarin iedereen zich gerespecteerd voelt en nemen we stappen om onze voetafdruk te verkleinen.
image with windmills
Reinigingsmiddelen
We werken zoveel mogelijk met biologische reinigingsmiddelen en ontwikkelden zelfs onze eigen unieke biologische systemen zoals BioVent, dat instaat voor de dagelijkse reiniging van dampkappen.
Wagenpark
De Valoristen komen vaak ter plaatse met de wagen. Om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden, vervangen we onze voertuigen steeds door de meest vernieuwende en ecologische modellen op de markt. 
Digitalisering
De printer en de bergen papier laten we achter ons. We investeren in moderne digitale platformen en kiezen resoluut voor digitale offertes en facturen. 
Duurzaam ondernemen
De Valoristen zijn dé basis van Valor Services Group. Het zijn echte experts die een heel traject binnen het bedrijf doorlopen. We houden hen aan boord door te investeren in opleidingen, teamactiviteiten en passen de werkzaamheden aan naar ieders capaciteit.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.