Duurzaamheid

Onze duurzame aanpak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de pijler van Valor Services Group. Enerzijds focussen we ons op unieke biologische behandelingen in onze werkzaamheden. Anderzijds werken we ook dagelijks aan een duurzame onderneming waarin iedereen zich gerespecteerd voelt en nemen we stappen om onze voetafdruk te verkleinen.
image with windmills
Reinigingsmiddelen
We werken zoveel mogelijk met biologische reinigingsmiddelen en ontwikkelden zelfs onze eigen unieke biologische systemen zoals BioVent, dat instaat voor de dagelijkse reiniging van dampkappen.
Wagenpark
De Valoristen komen vaak ter plaatse met de wagen. Om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden, vervangen we onze voertuigen steeds door de meest vernieuwende en ecologische modellen op de markt. 
Digitalisering
De printer en de bergen papier laten we achter ons. We investeren in moderne digitale platformen en kiezen resoluut voor digitale offertes en facturen. 
Duurzaam ondernemen
De Valoristen zijn dé basis van Valor Services Group. Het zijn echte experts die een heel traject binnen het bedrijf doorlopen. We houden hen aan boord door te investeren in opleidingen, teamactiviteiten en passen de werkzaamheden aan naar ieders capaciteit.

Onze duurzame aanpak

Als bedrijf willen we niet aan de zijlijn staan en vertellen hoe het moet, maar willen we een voortrekkersrol nemen in het helpen om duurzaamheid beter te maken. Als specialist in het reinigen van luchtventilatiesystemen en meten van de luchtkwaliteit, zit luchtkwaliteit ook in ons DNA. Daarom planten we jaarlijks filterstroken in samenwerking met onze partner viridiair in Nederland.

Door onze Platina samenwerking planten we jaarlijks 250 bomen in filterstroken om zo de buitenlucht te zuiveren. Zo dragen we ook bij aan de buitenlucht. Het is voor ons belangrijk dat we ons inzetten in lokale projecten waarvan we zeker zijn dat ze ook uitgevoerd worden en we maken er een jaarlijkse traditie van om met een heel team samen te gaan planten.
Volg onze projecten
Valor staat voor waarde en deze waarde dragen we hoog in het vaandel, niet enkel in ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Zowel milieu als mens staan deze waarden nauw aan ons hart. Daarom doneert Valor Services Group jaarlijks een mooi bedrag aan de voedselbanken in België om de mensen te helpen die het nodig hebben.

Door onze bijdrage helpen we vooral de voedselbanken met de logistieke ondersteuning die ze nodig hebben. Elke offerte die bij ons wordt goedgekeurd, elke klant die met ons een samenwerking aangaat, draagt onrechstreeks mee bij aan deze gift. Hiervoor danken we dan ook onze klanten om samen met ons een betere wereld te maken.
Meer info

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.