• Geur- en kleurloos
  • Alle soorten ruimtes
  • Veilig

Waarom kiest u voor onze desinfectie service?


Wij voeren desinfectie voor u uit met behulp van bewezen technieken en hulpmiddelen die vaak niet beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. Steeds meer bedrijven zijn op zoek gegaan naar manieren om zichzelf te beschermen tegen virussen sinds de uitbraak van het coronavirus. Desinfectie heeft zichzelf bewezen als effectieve methode als het gaat om het verwijderen van ziekteverwekkers, bacteriën, schimmels en virussen. Hierbij pakken wij de broedplekken van dit soort deeltjes aan. Vaak zijn dit oppervlakken die tijdens een reguliere reiniging niet worden aangepakt. Ventilatiesystemen zijn hier een goed voorbeeld van. Zo krijgen ook deze plekken een grondige reiniging.

Binnen bepaalde sectoren zijn er regels omtrent hygiëne en reiniging. Een goed voorbeeld hiervan is de gezondheidszorg, waarbij het niet goed naleven van de regels een negatieve impact kan hebben op de gezondheid van patiënten. Dankzij onze desinfectiewerkzaamheden voorkomt u sancties en kunnen u en uw medewerkers zich met een gerust hart blijven focussen op de core business. U kunt er zeker van zijn dat de gezondheid van uzelf, uw collega’s en uw klanten of bezoekers gewaarborgd blijft. Dankzij onze expertise en ervaring weten we als geen ander hoe we het desinfecteren moeten aanpakken. Zo dragen we bij aan uw gemoedsrust.

Desinfectie met de juiste hulpmiddelen


Het desinfecteren van ruimtes in eender welke sector doen we op basis van gestabiliseerd waterstofperoxide met een maximaal percentage van 5%. Het product wordt door middel van verneveling aangebracht op alle oppervlakten waardoor micro-organismen afsterven. Het product is geur- en kleurloos. We kunnen werken in zowel kleine als zeer grote ruimtes en in elke sector. Onze Valoristen zijn voorzien van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en hebben de nodige opleidingen gevolgd. Hierdoor weet u zeker dat het desinfecteren van een ruimte naar behoren wordt uitgevoerd.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Special kare