Sluit een onderhoudscontract af voor je luchtbehandelingssysteem

Door het luchtbehandelingssysteem en je ventilatiekanalen op tijd te laten controleren, voorkom je hoge kosten en gevaarlijke situaties in de toekomst. In een slecht onderhouden systeem kan bijvoorbeeld veel makkelijker brand ontstaan doordat stof of vetresten vlam vatten. Ook nestelen bacteriën zich al snel in de luchtbehandelingskasten. Daarnaast neemt de productiviteit van je werknemers juist toe door een goed werkend luchtbehandelingssysteem. Valor Services Group werkt een heel onderhoudsplan voor je uit en voert het uit, zodat jij je volledig kan concentreren op jouw taken. Dankzij dit KARE-pakket zorgen wij er bovendien voor dat alle filters tijdig vervangen worden, de luchtgroepen en -kanalen gereinigd worden en de luchtkwaliteit dus optimaal blijft.

Sluit een onderhoudscontract op maat af

Valor Services Group stemt het onderhoudscontract altijd af op de klant. Dat betekent ook dat je bij Valor Services Group terecht kunt wanneer je maatwerk nodig hebt. Wil je een afspraak maken voor een eerste inspectie van je luchtbehandelingssysteem of voor een cleanroomreiniging? Of wil je de luchtkwaliteit laten meten? Contacteer ons dan via telefoonnummer +32 3 304 86 44 en bespreek de mogelijkheden met één van onze Valoristen.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Air kare image