• Erkende techniekers
  • Efficiënte werking
  • Veilig brandblussysteem

Grondig onderhoud van een automatisch brandblussysteem verzorgd door Valor Services

Heb je in je keuken een automatische blusinstallatie van het merk Range-Guard of Kitchen Knight, dan kan je Valorist het technisch onderhoud voor zijn/haar rekening nemen. Valor Services Group is namelijk meer dan enkel een schoonmaakbedrijf voor de horeca; we bieden bedrijven in verschillende sectoren een ruime dienstverlening. Om een efficiënte werking van het systeem te garanderen, raden de fabrikanten een halfjaarlijks onderhoud aan door onze erkende techniekers. Zo weet je zeker dat je automatisch brandsysteem snel en correct in werking zal schieten indien er ooit een brand uitbreekt in je grootkeuken.

Kies voor veiligheid bij een specialist

Schakel een deskundige en ervaren vakman in voor het onderhoud aan een automatisch brandblussysteem. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services Group om de mogelijkheden door te spreken. Contacteer ons via het telefoonnummer +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.