Je gaat een vetafscheider kopen of vervangen?

Ga je een vetafscheider kopen of vervangen, hou dan rekening met het volgende! Een vetafscheider moet worden berekend op basis van de NEN 1825 norm. Deze norm bepaalt de grootte van de vetafscheider en de aantal liters per seconde die nodig zijn. De keuze gaat van een opstaande vetafscheider, tot een lavabo model of een put in de grond, alles in HDPE of beton. Daarnaast behoren ook op maat gemaakte vetafscheiders tot de mogelijkheid. Naast vetafscheiders kan je bij ons terecht voor RVS goten en afsluitdeksels voor binnen en buiten (al dan niet verkeersbelasting). Je Valorist sluit de vetafscheider aan en kan zelfs een totaalproject doen.

Services

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.