Valoristen

Valoristen met expertise

Het team van Valor Services Group bestaat uit +100 Valoristen, verspreid over België en Nederland op 8 locaties. Zo zijn we steeds snel ter plaatse om jou bij te staan.

Valorist® is een geregistreerde merknaam voor al onze medewerkers bij Valor Services Group.
Valoristen met expertise
We make it happen

De expert die denkt in oplossingen

Ons team is de solide basis van de Valor Services Group. We doopten dit sterke team om tot ‘Valoristen’. Vergelijk ons gerust met de crew die de pitstop in de Formule 1 bemant. Ons Valoristen team staat namelijk altijd scherp en werkt als een geoliede machine samen. We zitten dan ook al jarenlang in het vak en volgen regelmatig opleidingen om helemaal up-to-date te blijven. Dankzij onze vakkennis en passie bieden we snel en efficiënt de juiste oplossing.

forma 1 pit

We’re in it to win it

Net zoals in de pitstop van de Formule 1 races, is kwaliteit, snelheid en efficiëntie van essentieel belang om de race te kunnen winnen. Als Valoristen zorgen we er steeds voor dat onze klant veilig én als eerste over de finish kan gaan.  Kiezen voor Valor Services Group is kiezen voor optimale dienstverlening, waar en wanneer je ons nodig hebt.
That’s a brilliant choice.             

Nood aan de juiste professionele reinigingsdiensten?

Contacteer ons

Zou jij een echte Valorist kunnen zijn?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe leden om ons sterke team te ondersteunen. Interesse?

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.