Professionele industriële schoonmaak van uw voedingsbedrijf

Valor Service Group is uw betrouwbare partner in de wereld van industriële schoonmaak. Wij excelleren in het leveren van topkwaliteit diensten. Met onze rijke ervaring begrijpen we als geen ander het cruciale belang van een kraaknette en hygiënische werkomgeving. Onze Valoristen zijn niet alleen gespecialiseerd in de dieptereiniging binnen voedingsbedrijven, maar ook in het aanpakken van complexe uitdagingen in diverse andere sectoren. We onderscheiden ons door onze focus op een zeer grondige schoonmaak van diverse productieapparatuur en faciliteiten te leggen. Hierdoor garanderen we dat we voldoen aan de hoogste hygiëne standaarden. De dieptereiniging van een voedingsbedrijf vereist bijzondere aandacht en precisie, iets waarin onze experts uitblinken. Of het nu gaat om industriële normen of uw specifieke eisen, Valor Service Group staat garant voor vlekkeloze resultaten. Ons streven naar uitmuntendheid in industriële schoonmaak zorgt ervoor dat uw bedrijf steeds voldoet aan de hoogste wereld van industriële schoonmaak in België en daarbuiten.

Een totaalpakket op maat

Met een professionele dieptereiniging van Valor Services Group verzekert u zich als voedingsbedrijf van een uitstekende hygiëne, ook op slecht bereikbare plaatsen. Via een grondige dieptereiniging zorgen we dat uw voedingsbedrijf helemaal spic en span is en in overeenstemming met de geldende normen voor voedselveiligheid.

Een totaalpakket op maat voor de dieptereiniging van uw voedingsbedrijf

Goede hygiëne is cruciaal voor voedingsbedrijven. Reken daarom op de uitgebreide expertise van de Valor Service Group, experts in industriële reiniging en onderhoud. Voor een dieptereiniging van uw voedingsbedrijf sluit u bij ons een onderhoudspakket op maat af. Het Food KARE-pakket is een totaalpakket om de koel- en vriescellen, verdampers, condensoren en koeltorens van uw voedingsbedrijf via dieptereiniging hygiënisch te houden. Wij helpen u graag met de reiniging van product hallen en machines en met de juiste keuze en installatie van een nieuwe vetafscheider. Zo kunt u zich focussen op uw hoofdtaken.

Vraag naar ons Food KARE-pakket voor uw voedingsbedrijf

Voor de dieptereiniging van een koelcel, vetafscheider, vet put of andere ruimtes en machines binnen uw voedingsbedrijf rekent u op onze Valoristen. Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de HACCP-richtlijnen zodat u bent verzekerd van een goede hygiëne en uitstekende voedselveiligheid. Meer weten over de mogelijkheden van ons Food KARE-pakket? Aarzel dan niet om ons te bellen via het nummer +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.