• Diverse dispensers
  • Effectieve werking
  • Altijd voldoende voorraad

Wat is geurneutralisatie?


Vieze geuren zijn onaangenaam. Mensen reageren sterk op geuren. Niet alleen in het moment zelf, maar ook later nog. Geuren kunnen herinneringen oproepen. Een bepaalde geur, bijvoorbeeld van parfum, kan ons aan iemand laten denken. Zo sterk reageert de mens op geuren. U kunt zich daarom wel voorstellen hoe heftig de reactie op een vieze geur kan zijn. Als een kantoor stinkt, willen we niet meer in deze ruimte werken. Als een restaurant stinkt, ruïneert dit ons genot van het eten. Het kan zelfs zo zijn dat we nooit meer bij een stinkende horecagelegenheid willen eten. Het onderstreept het belang van het aanpakken van dergelijke geurtjes.

Sommige geuren kunnen aangepakt worden. Helaas zijn er ook geuren waarbij de oorzaken niet weggenomen kunnen worden. Gelukkig is er dan nog een andere oplossing: de vieze geur neutraliseren. Vieze luchtjes neutraliseren zorgt ervoor dat de stank gemaskeerd wordt. Een neutrale geuromgeving wordt gecreëerd, waardoor de ongewenste geuren grotendeels of zelfs helemaal geëlimineerd kunnen worden. Middels een chemische reactie worden de geurende moleculen omgezet in niet-geurende moleculen. Alhoewel er nog een vieze geur aanwezig kan zijn, zorgen we ervoor dat deze moleculen niet waargenomen kunnen worden door de menselijke neus. Een neutrale waarneming is het eindresultaat als wij een geur neutraliseren.

Waarom stank neutraliseren?


Bij sommige vieze geurtjes is het een kwestie van het ontdekken van de bron. Vervolgens kunt u het probleem oplossen. Maar er zijn ook vieze geurtjes waarbij de bron niet zomaar weggenomen kan worden of die meer permanent van aard zijn. De stank neutraliseren is in dat geval de beste oplossing. Hierbij wordt een andere geur verspreid met behulp van een dispenser. De combinatie van de geurstoffen wordt door onze hersenen geïnterpreteerd als een verbetering. Door middel van chemische reacties wordt het geurmolecuul aangepast, zodat we de onaangename geur niet meer ruiken. Bij een continue bron van vieze geuren is dit de beste oplossing.

Vieze geuren neutraliseren op kantoor


Sanitaire ruimtes op kantoor kunnen met diverse geurtjes te maken krijgen. U wilt gebruik kunnen maken van goed onderhouden sanitair. Dat is fijner voor u en uw werknemers, maar ook voor bezoekende zakelijke relaties en klanten. Vieze geuren lokken een sterke reactie uit. We voelen onszelf meteen minder goed als we een stinkende geur ruiken. Zakelijke relaties of bezoekers koppelen de onaangename geur aan het bezoek aan uw kantoorpand. Het leidt tot een slechte impressie en kan zelfs tot gevolg hebben dat ze niet met uw bedrijf in zee willen gaan. De gevolgen van slecht onderhouden sanitair kunnen enorm zijn.

Wij maken het mogelijk om iedere vieze geur te neutraliseren binnen uw sanitaire ruimte. De ontgeuringssystemen pakken geurtjes aan waarvan de bron niet weggenomen kan worden. Urinegeur is hier een goed voorbeeld van. De hele dag door moeten mensen hun behoefte kunnen doen. Continu schoonmaken is geen optie. Gelukkig is de geur neutraliseren wel een mogelijkheid.

Neutraliseren van geuren: onderdeel van Sani Kare


Het neutraliseren van onaangename geurtjes maakt deel uit van ons Sani Kare pakket. Zoals de naam al aangeeft, is dit pakket gericht op het onderhouden van zowel sanitaire als complete sanitaire ruimtes. Het aanpakken van vieze geurtjes is hier een goed voorbeeld van, maar er zijn nog andere manieren waarop wij uw sanitair kunnen onderhouden. Denk hierbij aan een periodieke dieptereiniging, schoonspoelers en de ruimte voorzien van dispensers. U kunt zelf een pakket op maat samenstellen, afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Van een individuele taak tot meerdere klussen: wij helpen u graag.

Geurneutralisatie door Valor Services Group


Last van ongewenste geuren in uw sanitaire ruimte(s)? Eerst en vooral gaan we op zoek naar de oorzaak van de slechte geur om die bij de wortel te kunnen aanpakken. Hierbij kunnen we u helpen door bijvoorbeeld luchtmetingen uit te voeren en de oorzaak van het probleem vast te stellen. Wij beschikken over luchtmeters van een hoge kwaliteit die allerlei verontreinigingen en stoffen kunnen detecteren. Kunnen we de oorzaak helaas niet wegnemen, dan zetten we geurneutralisatie in. Wat de beste oplossing ook is, u kunt altijd bij ons terecht met vragen of voor advies.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.