Hoe pakken we een luchtkanaalreiniging aan?

Tijdens het onderhoud reinigen we de luchtkanalen door middel van een roterende borstelmachine die al dan niet gekoppeld is aan perslucht. Dankzij deze techniek kunnen we alle stofdeeltjes van de wanden van het kanaal wegborstelen. De luchtstroom blaast ze mee naar de richting van onze onderdrukunit zodat de deeltjes allemaal uit het kanaal verdwenen zijn. Tot slot reinigen we ook de luchtbehandelingskasten en de extractie- en pulsieroosters. Door de onderdruk uit te blazen en met behulp van industriële stofzuigers, reinigen we luchtkanalen. Daarna maken we schoon met water en reinigingsmiddel en vervangen we de luchtfilters. Zo geniet je dus van een zeer grondige ventilatie- en luchtkanaalreiniging en zijn jij en je werknemers na het schoonmaken van de luchtkanalen weer verzekerd van een uitstekende luchtkwaliteit.


Waarom luchtkanalen schoonmaken en desinfecteren belangrijk is

Tijdens het reinigen van de luchtkanalen is desinfectie noodzakelijk om alle schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te doden. Door middel van een verneveling zijn we 100% zeker dat we elk hoekje en elk kantje kunnen desinfecteren als onderdeel van de luchtkanaalreiniging. Ook de extractie- en pulsieroosters worden gedesinfecteerd. Wij desinfecteren met gestabiliseerde waterstofperoxide. Dit is geurloos, kleurloos en heeft de eigenschap om slechte geuren te neutraliseren.


Bel voor meer informatie over de mogelijkheden van luchtkanaalreiniging

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor luchtkanaalreiniging door Valor Services Group? Of wil je meteen een afspraak maken voor een onderhoud van de luchtkanalen? Neem contact op met ons en vraag om meer informatie aan een van onze ervaren medewerkers over het schoonmaken van luchtkanalen. Je bereikt ons via het contactformulier of via het nummer +32 3304 86 44.

Vraag een offerte aan

via ons contactformulier

via telefoon +32 (0) 3 304 86 44

via ons e-mailadres info@valorservicesgroup.be

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.