Hoe pakken we een reiniging van je luchtkanaal aan?

Een goede luchtkwaliteit, hoe doen we dat? We reinigen de luchtkanalen door middel van een roterende borstel machine die al dan niet gekoppeld is aan perslucht. Dankzij deze techniek kunnen we alle stofdeeltjes van de wanden van het kanaal weg borstelen. De luchtstroom blaast ze mee naar de richting van onze onderdrukunit zodat de deeltjes allemaal uit het kanaal verdwenen zijn. Tot slot reinigen we ook de luchtbehandelingskasten en de extractie- en pulsieroosters. Door de onderdruk uit te blazen en met behulp van industriële stofzuigers, reinigen we luchtgroepen. Daarna maken we schoon met water en reinigingsmiddelen vervangen we de luchtfilters. Zo geniet je dus van een zeer grondige ventilatie- en luchtkanaalreiniging en zijn jij en je werknemers weer verzekerd van een uitstekende luchtkwaliteit.

Waarom luchtkanalen schoonmaken en desinfecteren belangrijk is?

Tijdens het reinigen van de luchtkanalen is desinfectie noodzakelijk om alle schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te doden. Door middel van een vernevelingzijn we 100% zeker dat we elk hoekje en elk kantje kunnen desinfecteren als onderdeel van de luchtkanaalreiniging. Ook de extractie- en pulsieroosters worden gedesinfecteerd. Wij desinfecteren met gestabiliseerde waterstofperoxide. Dit is geurloos, kleurloos en heeft de eigenschap om slechte geuren te neutraliseren.

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor luchtkanaalreiniging door Valor Services Group? Neem contact op met ons en vraag om meer informatie aan een van onze ervaren medewerkers over het schoonmaken van luchtkanalen. Je bereikt ons via het contactformulier of via het nummer +32 3304 86 44.

Schakel de hulp in van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar
+32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van
kakkerlakken of ratten nemen wij tot onze rekening.