Wat houdt een dieptereiniging van je sanitair in?

Het grondig laten reinigen van sanitair is van belang om diverse redenen. Schoon sanitair is ten eerste essentieel voor de gezondheid van u, uw medewerkers en eventuele klanten. Het voorkomt de verspreiding van ziektekiemen en bevordert een gezonde werkomgeving. Kunnen uw werknemers gebruik maken van een schone sanitaire omgeving? Dan zal dit ook een positieve invloed hebben op de productiviteit doordat zij zich comfortabeler voelen in een frisse omgeving. Bovendien voorkomt goed sanitair onderhoud onfrisse situaties die kunnen leiden tot ongemak bij werknemers en klanten. Klachten over vuile of slecht onderhouden toiletten kunnen het imago van uw bedrijf schaden. Genoeg redenen dus om regelmatig een dieptereiniging van uw sanitair uit te laten voeren door Valor Services Group.

Professionele dieptereiniging en technisch onderhoud van uw sanitair

Laat een dieptereiniging van uw toilet en het technisch onderhoud van uw sanitair over aan de professionals van Valor Services Group. Onze Valoristen zorgen voor:

·  Hygiënische situatie waarin iedereen zich prettig voelt

·  Fris ogend en ruikend schoon sanitair

·  Langere levensduur van sanitaire installaties

Wat houdt een dieptereiniging van uw sanitair in?

Bij een dieptereiniging van het sanitair in uw bedrijf gaan we steeds grondig te werk. De Valoristen demonteren de sanitaire onderdelen grondig om zo de opgelopen organische en anorganische aanslag te kunnen verwijderen en om verstoppingen op te kunnen lossen. Dit zijn stoffen zoals: urinezuren, kalk, haar- en huidschilfers en corrosie. We desinfecteren en reinigen de installatie enkel met wettelijk toegelaten desinfecteermiddelen. Daarnaast merken we tijdens de reiniging van uw sanitair ook schimmelvorming in het sanitair sneller op, waardoor we een aparte schimmelbehandeling en/of vervanging van de siliconen kunnen aanbieden. Ook dat behoort tot een dieptereiniging van het sanitair, net als het regelen van stortbakken en drukspoelers. Vervolgens verzorgen we het opnieuw bevestigen van onder andere:

 

·  Toiletten

·  Urinoirs

·  Wastafels

·  Gootstenen

·  Douchegarnituren

· Kranen

Technisch onderhoud van al uw sanitair

Alles wat gedemonteerd kan worden, zal uw Valorist demonteren, reinigen en technisch onderhouden. Door de aanbevolen frequentie van deze dieptereiniging, verkleint u het risico op verstopping in het sanitair aanzienlijk. De defecte onderdelen en bijbehorende werkuren worden apart verrekend. Hieronder leest u per sanitair onderdeel wat u van onze dieptereiniging van het sanitair mag verwachten:

 

·  Toiletten: demonteren, schoonmaken, technisch nakijken en monteren van jachtbakken. Ook onder de rand, waar de aanslag soms hardnekkig kan zijn.

·  Sifon: volledig demonteren, schoonmaken en monteren. Ontkalken van kranen, perlators en de volledige lavabo.    

·  Urinoirs: demonteren, leidingen reinigen met de rioolrat of hogedrukreiniger.

·  Douches: ontkalken, ontsmetten en technisch nakijken van douchekoppen, armaturen, muren en inloop.

Informeer naar de mogelijkheden van sanitair onderhoud voor uw bedrijf

Dieptereiniging van sanitair is onderdeel van ons Sani Kare pakket voor bedrijven. Wilt u meer informatie over de inhoud van dit pakket? Of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Contacteer dan een van onze Valoristen via het contactformulier of bel naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Sani kare image