Wat houdt een dieptereiniging van je sanitair in?

Bij een dieptereiniging van het sanitair in je bedrijf gaan we steeds grondig te werk. De Valoristen demonteren de sanitaire onderdelen grondig om zo de opgelopen organische en anorganische aanslag te kunnen verwijderen en om verstoppingen op te kunnen lossen. Dit zijn stoffen zoals: urinezuren, kalk, haar- en huidschilfers en corrosie. We desinfecteren en reinigen de installatie enkel met wettelijk toegelaten desinfecteermiddelen. Daarnaast merken we tijdens de reiniging van je sanitair ook schimmelvorming in bijvoorbeeld douches sneller op, waardoor we een aparte schimmelbehandeling en/of vervanging van de siliconen kunnen aanbieden. Ook dat behoort tot een dieptereiniging van het sanitair, net als het regelen van stortbakken en drukspoelers. Vervolgens verzorgen we het opnieuw bevestigen van:

·        Toiletten

·        Urinoirs

·        Wastafels

·        Gootstenen

·        Douchegarnituren

·        Kranen

Technisch onderhoud van al je sanitair

Alles wat gedemonteerd kan worden, zal je Valorist demonteren, reinigen en technisch onderhouden. Door de aanbevolen frequentie van deze dieptereiniging, verklein je het risico op verstopping in je sanitair aanzienlijk. De defecte onderdelen en bijhorende werkuren verrekenen we apart. Hieronder sommen we per sanitair onderdeel op wat onze dieptereiniging inhoudt:

Toiletten: demonteren, schoonmaken, technisch nakijken en monteren van jachtbakken. Ook onder de rand, waar de aanslag soms hardnekkig kan zijn.

Sifon: volledig demonteren, schoonmaken en monteren. Ontkalken van kranen, perlators en de volledige lavabo.    

Urinoirs: demonteren, leidingen reinigen met de rioolrat of hogedrukreiniger.

Douches: ontkalken, ontsmetten en technisch nakijken van douchekoppen, armaturen, muren en inloop.

Informeer naar de mogelijkheden voor je bedrijf

Diepte reiniging van sanitair is onderdeel van ons Sani Kare pakket voor bedrijven. Wil je meer informatie over de inhoud van dit pakket? Of wens je een offerte op maat te ontvangen? Contacteer dan een van onze Valoristen via het contactformulier of bel naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.