Een desinfectie-oplossing voor iedere situatie van ons bedrijf uit Antwerpen

In omstandigheden waar niet met water gereinigd kan worden, biedt Valor Services Group uit Antwerpen in het Special KARE-pakket desinfectie aan door middel van droogijsstralen of CO2-stralen. Daarnaast bieden wij een professionele desinfectie aan om schadelijke verontreinigingen uit jouw bedrijf uit Antwerpen of elders te verwijderen die tot griep of virussen leiden. Ook voor ontstoffingswerken van gebinten in bedrijfshallen, kabelgoten en hogedrukreiniging kan je bij ons terecht. Via deze gespecialiseerde desinfectie ben je steeds verzekerd van een hygiënische en veilige werkomgeving binnen je bedrijf. Uiteraard gaan we tijdens de desinfectie zorgvuldig te werk, met de nodige aandacht voor veiligheid en gezondheid, ook voor je werknemers.

Kies voor een aangepaste en gespecialiseerde reiniging

Voor alle oppervlakken en ruimtes binnen je bedrijf bieden onze Valoristen uit Antwerpen een grondige en professionele reiniging en desinfectie. Zo kan iedereen veilig aan de slag en zich focussen op de kerntaken. Wil je gebruikmaken van het Special KARE pakket met droogijs- ofCO2-stralen? Neem dan telefonisch contact op via +323 304 86 44 of gebruik het contactformulier.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.