• Optimale luchtkwaliteit
  • Veilige werksituatie
  • Fotorapportage vóór en na reiniging

Wat zijn de voordelen van ontstoffingswerken?


De werkomgeving ontdoen van stof gaat met verschillende pluspunten gepaard. Stof kan zichtbaar zijn, maar stof kan ook niet te zien zijn met het blote oog. Het stofvrij maken van de werkomgeving zorgt ervoor dat ook het onzichtbare stof wordt aangepakt. Of het stof nu zichtbaar is of niet, het staat vast dat stof een negatief effect heeft op het algehele productieproces. Dagelijkse productieprocessen moeten zo soepel mogelijk verlopen. Dit heeft een grote impact op het algehele resultaat van jouw bedrijf.

Laten we daarnaast niet vergeten dat een stoffige omgeving een negatieve impact heeft op de gezondheid van uw werknemers. Dagelijkse blootstelling hieraan kan op lange termijn leiden tot gezondheidsklachten. Onze ontstoffingswerken voorkomen dergelijke problemen. Hierdoor zullen er minder medewerkers met langdurige klachten zijn. De algehele luchtkwaliteit van uw werkomgeving zal beter zijn.

• Valse vloeren in serverlokalen
• Kruipkelders
• GIS-installaties van stroomleveranciers.

Naast stof kunnen er in de kabelgoten andere soorten vuil aanwezig zijn. Denk hierbij aan kalk, schimmels, bacteriën en andere verontreinigingen. Onze werkzaamheden zorgen ervoor dat ook deze soorten vuil kunnen worden aangepakt. Daarnaast draagt het stofvrij maken van de werkomgeving ertoe bij dat uw bedrijf energie kan besparen. Is er sprake van een hoge mate van stof, dan heeft dit een negatief effect op bepaalde machines, systemen en onderdelen. Zij moeten harder werken voor hetzelfde resultaat, wat meer energie kost. Een stofvrije omgeving zorgt ervoor dat alles soepeler verloopt.

Hoe pakken wij ontstoffingswerken aan?


Uw Valorist zal zich voornamelijk focussen op de gebinten in bedrijfshallen, kabelgoten, elektriciteitskasten, verlichtingsarmaturen en de sprinklerinstallatie. Hiervoor gebruikt hij/zij industriële stofzuigers en indien nodig ook een licht vochtige microvezeldoek om alles te reinigen.

Andere ruimtes die in aanmerking komen zijn:

Uiteraard werken we steeds veilig. Daarom maken we gebruik van een hoogtewerker. Iedere Valorist is bovendien VCA-gecertificeerd.

Valor Services Group beschikt ook over telescopische stofzuigsystemen, waarbij men tot 10 meter hoogte kan werken vanop de grond en via een camera kan men de reiniging volgen op hoogte. Zo kunnen we veiliger werken en is er geen overlast van hoogwerkers.  

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.