Denk hierbij aan o.a.:

 • reinigen en desinfecteren van moeilijk bereikbare plaatsen,
 • intensief reinigen en ontkalken van keukenapparatuur,
 • controleren en herstellen van kitranden,
 • intensief reinigen van vloeren en wanden,
 • intensief reinigen van koelcellen.

Wil je geen last krijgen van ongedierte in je keuken, dan is een dieptereiniging (deepcleaning) van je keuken een jaarlijkse must. Tijdens deze reiniging behandelt je Valorist® alle installaties langs alle zijden: onder, achter,binnen- en buitenzijde worden gedesinfecteerd zodat kakkerlakken en ander ongedierte zoals fruitvliegjes geen ongewenste voedingsbodem vinden om te overleven.


Vraag een offerte aan

via ons contactformulier
via telefoon +32 (0) 3 304 86 44
via ons e-mailadres info@valorservicesgroup.be

  De onderdelen die worden gereinigd zijn o.a.:

  • Algemene keukeninfrastructuur:
   plafond, tegelwanden,wandkasten, RVS-werktafels,
   soepketels, spoeltafels en de vaatwasmachine.
  • Toestellen:
   koelvitrines, bain-marie, saladebar, woktoestellen, steamers, vuren,
   warmhoudbruggen, bestektafels, onderbouw koelingen, …

  We schenken bijzondere aandacht aan koel- en vriescellen, braadsledes, friteuses, combi-steamers of -ovens.

  Op het einde van de werken reinigen we de keukenvloer grondig en vervangen we indien nodig ook de siliconen of kitranden.

  Dieptereiniging van keukens en grootkeukens

  In de horecawereld speelt de grootkeuken een centrale rol. In professionele keukens worden uiteenlopende culinaire hoogstandjes, maar ook dagelijkse voedzame maaltijden vervaardigd waarmee gasten of cliënten worden verwend. Het is vanzelfsprekend dat voedselveiligheid te allen tijde noodzakelijk is. Het schoonmaken en schoonhouden van de keukenapparatuur en de keukenruimte in zijn geheel is dan ook van essentieel belang. Een dieptereiniging van de keuken is onmisbaar om grote hoeveelheden voedsel efficiënt en hygiënisch te kunnen bereiden. Bovendien bevordert dieptereiniging het algehele onderhoud van professionele keukens. Hierdoor wordt de levensduur van apparatuur verlengd. Niet alleen in de horeca, maar ook in ziekenhuizen en zorginstellingen, bedrijfsrestaurants of bij evenementen geldt dit. Heeft uw grootkeuken ook onderhoud of een grote schoonmaakbeurt nodig? Valor Services Group staat voor u paraat om dit professioneel en snel uit te voeren.

  Wat is een dieptereiniging voor professionele keukens?

  In essentie is een dieptereiniging een bijzonder grondige schoonmaakbeurt die verder gaat dan de dagelijkse keukenreiniging. Het is een belangrijke aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van professionele keukens. Het unieke is dat een dieptereiniging een aanvullende stap is. Het pakt de moeilijk bereikbare plekken en ingewikkelder aspecten van keukenhygiëne aan, daar waar de dagelijkse schoonmaak niet aan toe komt of bij kan komen. Laat ook uw horeca keuken schoonmaken door middel van dieptereiniging.

   

  Deze intensieve reiniging omvat het demonteren van apparatuur om alle hoekjes en gaatjes goed te kunnen bereiken. Maar ook het grondig reinigen van dampkappen, extractiesystemen en het verwijderen van hardnekkige vetophopingen. Naast het algehele hygiënische aspect draagt een dieptereiniging ook bij aan de efficiëntie van de keuken en verlengt het de levensduur van de apparatuur.

   

  Bij Valor Services Group nemen we deze taak erg serieus. Onze Valoristen zijn speciaal opgeleid om elke uitdaging in keukenreiniging aan te gaan. Met onze professionele aanpak garanderen we een optimaal resultaat. Uw keuken wordt niet alleen schoner, maar ook veiliger en aangenamer voor zowel uw personeel als klanten. Valor Services Group is dé specialist voor het laten reinigen van uw keuken en grootkeuken onderhoud die de standaard van de netheid in uw horeca- of grootkeuken naar een hoger niveau tilt.

  Dieptereiniging van uw keuken door de Valoristen van Valor Services Group

  Maak gebruik van de vakkennis van onze Valoristen. De deskundige medewerkers staan voor u klaar voor het reinigen van uw keuken in de horeca, van wanden en apparatuur tot plafonds en plinten. U kunt rekenen op:

  ·  Een volledige dieptereiniging van uw (groot)keuken

  ·  Een aangepast onderhoudsplan

  ·  HACCP-attest

  Wanneer de dieptereiniging voltooid is, ontvangt u een hygiëne certificaat. Dit betekent dat uw (groot)keuken volgens HACCP regels voldoet. 

  Wilt u geen last krijgen van ongedierte in de keuken, dan is een dieptereiniging van uw keuken een must. Tijdens deze reiniging behandelt uw Valorist alle installaties langs alle zijden: onder, achter, binnen- en buitenzijde worden gedesinfecteerd zodat kakkerlakken en ander ongedierte zoals fruitvliegjes geen ongewenste voedingsbodem vinden om te overleven.

  Kies voor onze gespecialiseerde dieptereiniging van uw keuken

  Laat ook uw horeca keuken schoonmaken door onze Valoristen. Profiteer van een grondige dieptereiniging van uw keuken tegen betaalbare kosten. Een grootkeukenreiniging kunt u eenmalig laten uitvoeren, maar met een onderhoudscontract voor uw grootkeuken bent u voortaan altijd verzekerd van een schone en veilige werkomgeving. Neem nu contact met ons op wanneer u uw horeca keuken door ons wilt laten schoonmaken:

  ·  via ons contactformulier

  ·  via telefoon +31  (0) 73 623 76 66

  · via ons e-mailadres info@valorservicesgroup.nl

  Schakel de hulp in
  van onze Valoristen

  Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

  Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
  Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.