Steeds in regel met de wetgeving

Je grootkeuken is steeds in regel met de wetgeving na een onderhoud vanonze professionals

Natuurlijk doen jij en je personeel er alles aan om hetonderhoud en de schoonmaak van je grootkeuken bij te houden. Het blijft alleen lastig omoveral bij te komen en aangezien de keukentoestellen het grootste gedeelte vande dag in gebruik zijn, wordt goed onderhoud plegen een lastige opgave. Bij eenonderhoudscontract voor de dieptereiniging van je keuken in de horeca reken jebij Valor Services op:


·        Reiniging van de dampkappen
·        Schoonmaken van de frituurbakwanden
·        Reinigen van koelcellen
·        Onderhoud aan je automatisch brandblussysteem

Valor Services Group werkt een heel onderhoudsplan voor jeuit en voert het uit, zodat jij je volledig kan concentreren op jouw kerntaken.De werkzaamheden worden volledig in overeenstemming met de HACCP-richtlijnenuitgevoerd. Dankzij dit KARE-pakket zorgen wij er bovendien voor dat je steedsin regel bent met de milieunormen, voedselveiligheid en brandveiligheid.

Maak een afspraak voor een inspectie

Voordat er wordt begonnen met een professioneledieptereiniging van je keuken, komt een inspecteur van Valor Services Group langs om de huidige situatie op te meten. Op basis van desituatie bieden we een advies aan voor het onderhoud en reinigen van je keukenin de horeca. Op dat moment kan er ook een gerichte prijsopgave voor je wordenopgesteld. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services door tebellen naar +32 3 304 86 44. Via dit kanaalgeven we je ook graag meer informatie over ons onderhoudscontract voor de horeca.

Schakel de hulp in van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar
+32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van
kakkerlakken of ratten nemen wij tot onze rekening.