Kitchen Kare, het onderhoudscontract voor de horeca

Valor Services Group levert een complete service voor zowel horeca schoonmaak als horeca onderhoud in grootkeukens. Ons horeca schoonmaakbedrijf reinigt uw apparatuur van vetafscheiders tot dampkappen en meer. Tweemaal per jaar biedt het onderhoudscontract voor de horeca de zekerheid dat uw keuken voldoet aan de hygiënische en onderhoudsnormen. Met onze expertise in onder andere professionele dampkappen en bio-behandeling is Valor Services Group een vooraanstaand horeca schoonmaakbedrijf. Een onderhoudscontract voor de horeca zorgt ervoor dat uw grootkeuken niet alleen schoon, maar ook conform de geldende wetgeving blijft. Met Kitchen KARE kiest u voor deskundige horeca schoonmaak en onderhoud, waardoor uw keuken het hele jaar door in topconditie blijft.

Dé specialist in grootkeuken dieptereiniging & onderhoud

Van vetafscheiders tot afvoerleidingen, van keukens tot koelcellen: er is niets in uw grootkeuken dat wij niet kunnen schoonmaken. Met een grootkeukenreiniging zorgt u dat uw grootkeuken voldoet aan de wettelijke norm wat hygiëne en onderhoud betreft. Wij snappen dat hygiëne een hoge prioriteit is voor zowel voedselveiligheid als het imago van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om uw grootkeuken eens per jaar grondig te laten schoonmaken door professionals. Reken op het Kitchen KARE onderhoudscontract van Valor Services Group voor een grondige grootkeukenreiniging. Laat ons uw grootkeuken schoonmaken.

Uw grootkeuken is steeds in regel met de wetgeving na een onderhoud van onze professionals

Natuurlijk doet u samen met uw personeel er alles aan om het onderhoud en de schoonmaak van de grootkeuken bij te houden. Het blijft alleen lastig om overal bij te komen en aangezien de keukentoestellen het grootste gedeelte van de dag in gebruik zijn, wordt goed onderhoud plegen een lastige opgave. Bij een onderhoudscontract voor de dieptereiniging van uw keuken in de horeca rekent u bij Valor Services Group op:

·  Reiniging van de dampkappen

·  Schoonmaken van de frituurbakwanden

·  Reinigen van koelcellen

·  Onderhoud aan uw automatisch brandblussysteem

 

Valor Services Group werkt een heel onderhoudsplan voor u uit en voert het uit, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kerntaken. De werkzaamheden worden volledig in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen uitgevoerd. Dankzij dit KARE-pakket zorgen wij er bovendien voor dat u steeds in regel bent met de milieunormen, voedselveiligheid en brandveiligheid.

Als horeca uitbater, facility manager of beheerder van grootkeukens, heeft u te maken met heel wat leveranciers. Denk aan energieleveranciers, ruimingsdiensten, reinigingsbedrijven, voedingsleveranciers, materiaal leveranciers, enzovoort. Door met Valor Services Group samen te werken, kunt u heel wat leveranciers inperken tot één leverancier voor uw brandveiligheid, milieu en hygiëne onderdelen in het onderhoudspakket. Kiest u voor Valor Services Group, dan kiest u voor eenvoud in de dagelijkse taken.

Certificaten

Wanneer u met Valor Services Group samenwerkt, dragen we ook zorg voor uw certificaten. Tijdig in orde zijn met uw brandveiligheidscertificaat of certificaat voor brandveiligheid zodat u in orde bent voor de verzekering en/of lokale overheidsdiensten en brandweer, alsook een certificaat HACCP voor de hygiëne en certificaten voor milieu zoals ruimen van vetputten en septische putten.

Maak direct een afspraak voor een inspectie

Voordat er wordt gestart met een professionele dieptereiniging van uw keuken, komt een inspecteur van Valor Services Group langs om de huidige situatie op te meten. Op basis van de situatie bieden we een advies aan voor het onderhoud en reinigen van uw keuken in de horeca. Op dat moment kan er ook een gerichte prijsopgave voor u worden opgesteld. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services Group door te bellen naar +32 3 304 86 44. Via dit kanaal geven we u ook graag meer informatie over ons onderhoudscontract voor de horeca.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.