Dé specialist in grootkeuken dieptereiniging & onderhoud

Van vetafscheiders tot afvoerleidingen, van keukens tot koelcellen: er is niets in je grootkeuken dat wij niet kunnen schoonmaken. Met een grootkeukenreiniging zorg je dat jouw grootkeuken voldoet aan de wettelijke norm wat hygiëne en onderhoud betreft. Wij snappen dat hygiëne een hoge prioriteit is voor zowel voedselveiligheid als het imago van je bedrijf. Het is daarom belangrijk om je grootkeuken eens per jaar grondig te laten schoonmaken door professionals. Reken op het Kitchen KARE onderhoudscontract van Valor Services Group voor een grondige grootkeukenreiniging. Laat ons jouw grootkeuken schoonmaken.

Je grootkeuken is steeds in regel met de wetgeving na een onderhoud van onze professionals

Natuurlijk doen jij en je personeel er alles aan om het onderhoud en de schoonmaak van je grootkeuken bij te houden. Het blijft alleen lastig om overal bij te komen en aangezien de keukentoestellen het grootste gedeelte van de dag in gebruik zijn, wordt goed onderhoud plegen een lastige opgave. Bij een onderhoudscontract voor de dieptereiniging van je keuken in de horeca reken je bij Valor Services op:

·        Reiniging van de dampkappen

·        Schoonmaken van de frituurbakwanden

·        Reinigen van koelcellen

·        Onderhoud aan je automatisch brandblussysteem

Valor Services Group werkt een heel onderhoudsplan voor je uit en voert het uit, zodat jij je volledig kan concentreren op jouw kerntaken. De werkzaamheden worden volledig in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen uitgevoerd. Dankzij dit KARE-pakketzorgen wij er bovendien voor dat je steeds in regel bent met de milieunormen, voedselveiligheid en brandveiligheid.

1 Partner voor meerde diensten!
Maakt je leven gemakkelijker.

Als horeca uitbater, facility manager of beheerder van grootkeukens, heb je te maken met heel wat leveranciers. Denk aan energie leveranciers, ruimingsdiensten, reinigingsbedrijven, voedingsleveranciers, materiaalleveranciers, enzovoort. Door met Valor Services Group samen te werken, kan je heel wat leveranciers inperken tot 1 leverancier voor je brandveiligheid, milieu en hygiëne onderdelen in je onderhoudspakket. Kies je voor Valor Services, dan kies je voor eenvoud in je dagdagelijkse taken.

Certificaten

Wanneer je met Valor Services Group samenwerkt, dragen we ook zorg voor je certificaten. Tijdelijk in orde zijn met je brandveiligheidscertificaat of certificaat voor brandveiligheid zodat je in orde bent voor de verzekering en/of lokale overheidsdiensten en brandweer, alsook een certificaat HACCP voor je hygiëne en certificaten voor milieu zoals ruimen van vetputten en septische putten.

Maak een afspraak voor een inspectie

Voordat er wordt begonnen met een professionele dieptereiniging van je keuken, komt een inspecteur van Valor Services Group langs om de huidige situatie op te meten. Op basis van de situatie bieden we een advies aan voor het onderhoud en reinigen van je keuken in de horeca. Op dat moment kan er ook een gerichte prijsopgave voor je worden opgesteld. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services door te bellen naar +32 3 304 86 44. Via dit kanaal geven we je ook graag meer informatie over ons onderhoudscontract voor de horeca.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.