one-stop-shop

A brilliant choice

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele & specialistische reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail. Net iets meer dan enkel schoonmaak of reinigen!
Valoristen met expertise
Valor Services Group

Alle oplossingen
onder één dak.

Sinds 30 oktober 2020 is Valor Services Group het overkoepelende merk van All Kitchen Maintenance NV, Allindus NV, Valor Services BV, GIS/VTO en Alprebo. We bundelden onze krachten en vormen zo één centraal aanspreekpunt voor alle uitdagingen in de wereld van professionele reiniging. Meer dan ooit staan wij klaar om je te helpen.

Ontdek onze diensten
Allindus logoAkm logoold Valor Services logoAlprebo logoGIS/VTO Allindus logo
Men with a disinfectant
Onze waarden

Wat ons echte Valoristen maakt

Met Valor Services Group maak je een brilliant choice. Die keuze wordt ondersteund door de waarden die we in elk contact en elke dag nastreven.

Toegankelijk

We zijn een hecht team dat steeds paraat staat voor elkaar en onze klanten. Bij ons werken we niet met nummers, maar met mensen.

Toekomstgericht

De enige weg is vooruit. Daarom geloven we in continue innovatie en sterke partnerships.

Betrouwbaar

Op de Valoristen kan je bouwen, altijd en overal. We luisteren graag naar jouw noden om je steeds persoonlijk te kunnen helpen.

Flexibel

We garanderen snel en efficiënt een totaaloplossing op jouw maat.

Gedreven

We zijn gemotiveerd om steeds opnieuw meerwaarde te bieden in onze diensten en contacten.

Ervaren

Jarenlange expertise en vakkennis ondersteunen we met de beste tools én een scherp oog voor details.

Arrow to the left
arrow to the right
Platinum partner

Omdat wij dagelijks streven naar kwaliteit, innovatie en efficiëntie zijn we Silver partner van Belfa (Belgian Facility Assocation). We zijn partner omdat Belfa ons de mogelijkheid geeft om onze kennis in zaken te verbreden door hun knowledge base en trendrapporten. Diverse topics zoals hybride werken, mobiliteit, duurzaamheid en circulariteit zijn ook onze aandachtspunten en dus een meerwaarde om van deze kennis te kunnen  genieten. Dit helpt ons om onze klanten beter ten dienste te staan en zorgt voor aandacht, voor wat echt leeft in de facility wereld. Daarnaast is het netwerken ook van uiterst belang en mooi meegenomen.

Valor Services = Veiligheid

Omdat veiligheid in ons vak van grootste belang is, streven we dagelijks naar een veilige werkomgeving voor onze Valoristen.Het VCA certificaat is voor ons niet gewoon een certificaat, maar een cultuur. Een veiligheidscultuur! Zelfs onze CEO is nauw betrokken met veiligheid door zelf aan het roer te staan van het veiligheid comité zodat de veiligheidscultuur in de gehele organisatie gedragen wordt.We beschikken over een professioneel team van supervisors, preventieadviseurs en externe adviseurs om alle veiligheidsaspecten toe te passen en regelmatig in vraag te stellen. Door het VCA veiligheidsbeleid ons eigen te maken zorgen we voor een veilige werksituatie voor onze mensen en bij onze klanten.

EVHA

Valor Services Group is een professionele partner als het gaat om brandveiligheid in uw professionele keuken en optimale luchtkwaliteit.Daarom volgen wij de Europese norm EN15780 voor reiniging van lucht en vetkanalen. Voor vetkanalen werken wij volgens de TR19® richtlijn, die duidelijk weergeeft hoe een keukenventilatieyssteem correct gereinigd moet worden om aan de brandveiligheidsvoorschriften te voldoen. Onze Valoristen zijn EVHA gecertificeerd door een doorgedreven training te volgen.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.