• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Luchtbehandelingskasten en andere onderdelen van je luchtbehandelingsinstallatie regelmatig reinigen, laat je over aan een expert in industriële reiniging. Valor Services Group neemt je graag alle zorgen uithanden omtrent onderhoud en reiniging binnen je bedrijf. Wij zorgen dat je luchtbehandelingskast en de rest van het systeem steeds optimaal werkt.
Air kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Luchtbehandelingskastenlaten reinigen voor een optimale werking

Als onderdeel van een luchtkanaalreiniging, reinigen onze Valoristen tevens grondig de luchtbehandelingskasten van je installatie. Dit is niet onbelangrijk, gezien bacteriën zich snel kunnen nestelen in je luchtbehandelingsinstallatie. Met name de luchtbehandelingskasten, die onder meer vervuilde lucht afvoeren, hebben nood aan periodieke reiniging. Door de luchtbehandelingskasten te laten reinigen, ontzeg je bacteriën een voedingsbodem en verbeter je zo rechtstreeks de luchtkwaliteit binnen je gebouw. Het reinigen gebeurt via gespecialiseerde technieken, inclusief gestabiliseerde waterstofperoxide om virussen en bacteriën te doden op alle delen van de luchtkanalen, filters en luchtbehandelingskasten.

Kies voor een goede luchtkwaliteit binnen je bedrijf

Laat je volledige luchtbehandelingssysteem – inclusief ventilatiekanalen, extractieroosters en luchtbehandelingskasten – regelmatig reinigen voor een optimale werking en luchtkwaliteit. Schakel de expertise van Valor Services Group in. Bel hiervoor naar +32 3 304 86 44, dan plannen we meteen een afspraak in voor een eerste inspectie, gevolgd door een plan van aanpak.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be