• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De ventilatiekanalen en de extractie van de luchtkanalen van je bedrijf in Antwerpen of elders regelmatig laten reinigen, is belangrijk voorde luchtkwaliteit, maar wordt helaas vaak vergeten. Velen zien het eerder als een onbenullig taakje, terwijl het een beduidend verschil maakt op vlak van brandveiligheid en luchtkwaliteit. Sluit daarom een onderhoudscontract af meteen specialist voor het periodiek reinigen van de extractie en het ventilatiesysteem binnen je bedrijfsgebouw in provincie Antwerpen. Bij Valor Services Group uit Aartselaar, Antwerpen, onderhouden en reinigen wij al vele jaren horecazaken en grootkeukens, inclusief de ventilatiekanalen. Je ontvangt bij ons daarom niets minder dan vakmanschap en kwaliteit.
Air kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Laat je ventilatiekanalen doeltreffend en eenvoudig reinigen door de expertuit Antwerpen

Regelmatig je ventilatiesysteem inclusief extractie en luchtkanalen laten reinigen is snel geregeld met een onderhoudscontract bij Valor Services Group uit Antwerpen. Daarmee investeer je in een regelmatige onderhouds- en reinigingsbeurt van je ventilatie kanalen. Bij een ventilatiesysteem is het reinigen heel belangrijk, omdat vetresten zich vaak in de luchtkanalen ophopen. Deze vormen een aanzienlijk brandgevaar wanneer je dit niet tijdig aanpakt. Daarnaast zijn er eventueel andere schadelijke stoffen, zoals virussen en bacteriën, die zich nestelen in het ventilatiekanaal. Zonder dat je het weet, verspreiden deze stoffen zich in je grootkeuken of horecazaak, wat een ongezonde werkomgeving creëert. Daarom is het regelmatig reinigen van de ventilatiekanalen essentieel voor je bedrijf, gevestigd in Antwerpen of elders in België.

Reken op het inzicht van een specialist

We weten dat het reinigen van je ventilatiesysteem een vervelende taak is. Daarom verzorgen wij graag een volledige service waarbij jij je nergens zorgen over hoeft te maken. De Valoristen uit Antwerpen komen alvorens het reinigen van de ventilatiekanalen en extractielangs voor een inspectie. Op basis daarvan gaan we dan graag aan de slag en zorgen we ervoor je beschikt over een goed ventilatiesysteem. Contacteer ons door te bellen naar +32 3 304 86 44 voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.