• Ongediertebestrijdingsplan
  • HACCP-attest
  • Onlinerapport (PestScan)

Vliegen laten verdelgen op professionele wijze

Onze ervaren medewerkers verdelgen vliegen snel, vakkundig en met oog voor detail. Onze expert komt bij je langs om het vliegend ongedierte vast te stellen en stelt een plan van aanpak op. Daarna gaan wij aan de slag met het professioneel verdelgen van de vliegen. Heb je nog last van andere indringers, zoals muizen of vlooien ? Ook dan zijn wij jou zo snel mogelijk van dienst om dit ongedierte te bestrijden!

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Heb je tijdens de zomermaanden last van vervelende vliegen en wil je deze zo snel mogelijk laten verdelgen? De Valoristen van Valor Services Group staan voor je klaar! Neem meteen telefonisch contact met ons op via +32 3 304 86 44 of vul het contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te verhelpen.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Pest Kare image