• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
In de horeca is schoonmaak van groot belang en kan je grootkeuken het best periodiek onder handen worden genomen door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, zoals het onze uit Antwerpen. Er zijn niet voor niets allerlei normen, regels en wetten op het gebied van hygiëne in de horeca. De keuken wordt dagelijks gebruikt en er wordt veel gebruikgemaakt van oliën en vetten die moeilijk te verwijderen zijn. Om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je steeds voldoet aan de eisen van een controle, biedt Valor Services Group te Antwerpen je verschillende diensten aan als professioneel schoonmaakbedrijf voor de horeca. Informeer naar de mogelijkheden via de klantenservice van Valor Services Group of maak direct een afspraak voor een grondige schoonmaak van je onderneming, actief in de horeca.
Kitchen kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Dieptereiniging als onderdeel van de horeca schoonmaak

Natuurlijk maakt het personeel dagelijks de keuken schoon. Aan het vuil dat zich ophoopt in de ventilatiekanalen en luchtbehandelingssystemen en achter de grote werkbanken kunnen zij alleen weinig doen. En ook hier hoopt het vuil zich op! Dan is het tijd om een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de horeca in te schakelen voor een dieptereiniging van je keuken. Valor Services Group uit Aartselaar, Antwerpen, treedt op als schoonmaakbedrijf en inspecteert je keuken op de manier dat een controleur voor de horeca dit ook doet. Vervolgens gaan onze Valoristen aan de slag meteen grondige reiniging van alle moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de verdampers en je frituurbakwanden. Ook het ruimen van je vetafscheiders en septische put behoort tot onze dienstverlening. Op deze manier voldoet je keuken altijd aan de geldende richtlijnen voor hygiëne.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak met ons schoonmaakbedrijf uit Antwerpen voor het inspecteren en reinigen van je grootkeuken in de horeca. Een Valorist komt graag langs om de huidige situatie op te nemen en om je te adviseren over de beste aanpak. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 3 304 86 44. Als gespecialiseerd bedrijf voorschoonmaak in de horeca beantwoorden we graag al je vragen over demogelijkheden voor jouw bedrijf.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.