• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Het periodiek reinigen van koeltorens is belangrijk, gezien deze een broeihaard van bacteriën vormen. Heb je een koeltoren in je bedrijf? Dan is het slim om een onderhoudscontract af te sluiten met Valor Services Group. Als gespecialiseerd industrieel schoonmaakbedrijf nemen we het onderhouden de reiniging van je koeltorens graag uit handen. Daarbij ben je steeds verzekerd van een hygiënische en efficiënte werking van je koeltoren, zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken.
Kitchen kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Doeltreffend reinigen van je koeltorens

Omwille van de wisselende temperatuur en de grote hoeveelheidwaterdamp in koeltorens, is het belangrijk deze regelmatig te laten reinigen. Zonder periodieke schoonmaak vormt er zich kalk binnenin en nestelen er zich bacteriën in je installatie. Voornamelijk de legionellabacterie vormt daarbij een groot gevaar. Schakel daarom onze Valoristen in voor het reinigen en desinfecteren van je koeltorens en andere koelinstallaties. Wij zorgen voor een efficiënte en hygiënische koelinstallatie dankzij regelmatig onderhoud, als onderdeel van ons Air Kare pakket. Door middel van verneveling slagen we er bovendien in 100% van de koeltoren te desinfecteren met gestabiliseerde waterstofperoxide.

Maak een afspraak voor de schoonmaak van je koeltorens

Laat je koeltorens regelmatig reinigen door onze getrainde Valoristen en zorg voor een efficiënte en hygiënische koeling binnen je bedrijf. Wil je meer weten over onze diensteverlening? Of wensje meteen een afspraak in te plannen voor de schoonmaak van je koelinstallatie? Contacteer ons dan via het nummer +32 3 304 86 44.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Kitchen kare image