• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De professionele, industriële reiniging van je professionelegrootkeuken of voedingsbedrijf laat je over aan dé schoonmaakspecialist uit provincieAntwerpen. Valor Services Group uit Aartselaar (Antwerpen) is een van de beste enmeest ervaren industriële reinigingsbedrijven in België en Nederland. Onze Valoristenvoeren een grondige dieptereiniging uit in je keuken zodat deze weer spic enspan is en voldoet aan de wettelijke normen voor hygiëne, voedselveiligheid enbrandveiligheid. Dat wil je als grootkeuken natuurlijk nastreven voor degezondheid van je klanten en om in orde te zijn voor de volgendevoedselinspectie. Deze zorgen nemen we je maar al te graag uit handen middelseen professionele schoonmaak en dieptereiniging door onze experts uit Antwerpen.
Special Kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Industriële reiniging van je keuken door een van de beterereinigingsbedrijven uit provincie Antwerpen

Een grondige en professionele reiniging van jeafzuigsystemen is wettelijk verplicht voor elk bedrijf in de horeca in België.Natuurlijk moeten ook andere zaken in een professionele keuken regelmatigworden schoongemaakt door industriële reinigingsbedrijven, zoals Valor ServicesGroup uit Antwerpen, om te voldoen aan alle wetten en normen van de horeca.Ondanks de dagelijkse schoonmaakbeurt van je personeel, stapelt vuil zich opachter de werktafels en keukenapparaten. Laat daarom regelmatig een industriëlereiniging uitvoeren door Valor Services Group uit provincie Antwerpen. Wijvoeren een inspectie uit, stellen een actieplan op en voeren een professioneledieptereiniging uit van je grootkeuken in Antwerpen of elders. Hierbijworden ook bakwanden en de koelcellen voorzien van een industriële schoonmaakbeurt.Deze laatste worden gereinigd, gedesinfecteerden waar nodig wordt het silicone vervangen door een nieuwe schimmelwerendelaag.

Totaalpakket aan reinigingsdiensten voor bedrijven

Valor Service Group verzorgt meer dan enkel de schoonmaakvan grootkeukens. We bieden bedrijven een volledig gamma aanschoonmaakdiensten aan. Ook voor het desinfecteren van oppervlakken of schoonmaken van jeluchtbehandelingssysteem staan onze specialisten voor je klaar. Wens jedaarnaast ook het onderhoud en de reiniging van jesanitair uit te besteden? Of zoek je een discrete specialist inongediertebestrijding? Ongeacht je wensen, staan onze Valoristen voor jeklaar.

Vraag je inspectie en reiniging aan

Dankzij een grondige, professionele industriële reinigingvan een van de beste reinigingsbedrijven uit provincie Antwerpen, ben je weerhelemaal wettelijk in orde en blijft je keuken optimaal functioneren. Maakvandaag nog een afspraak met onze Valoristenvoor een inspectie en professionele, industriële schoonmaak van je keuken inAntwerpen of elders in België. In de omgeving van Antwerpen, maar ook in derest van België en in Nederland proberen wij dan graag zo snel mogelijk langste komen en te kijken waarmee wij je van dienst kunnen zijn. Bel daarvoor naar +32 3 304 86 44. Onzemedewerkers vertellen je graag meer over onze diensten en verschillendepakketten.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.