• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Het doorspuiten van de afvoeren binnen je grootkeuken of horecabedrijf is geen aangename klus, maar wel belangrijk om verstoppingen te voorkomen. Wil je deze taak liever uitbesteden aan een professional die regelmatig langskomt? Reken dan op Valor Services Group, de expert in industriële reiniging van grootkeukens en horecabedrijven.
Food Kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Doorspuiten van afvoeren als deel van een totaalpakket voor je vetafscheider

Het doorspuiten van de afvoeren van je vetafscheider is onderdeel van ons uitgebreide servicepakket. Daar in installeren en onderhouden we de vetafscheider en bijhorende leidingen binnen je keuken. Om verstoppingen te voorkomen, behandelen we je leidingen met een biologisch product dat vetten afbreekt. Heb je toch te maken met een verstopping? Dan komen we zo snel mogelijk je afvoeren doorspuiten. Hiervoor kan je rekenen op een snelle service, dankzij een uitgebreid netwerk aan ruimdiensten in België en Nederland. Ook voor het periodiek doorspuiten van je leidingen en afvoeren kan je rekenen op onze professionele service. Dankzij het Kitchen Kare pakket hoefje dit allemaal niet zelf te regelen; wij komen op geplande tijdstippen langs en nemen je alle zorgen uit handen.

Schakelonze Valoristen in

Laat het doorspuiten van afvoeren binnen je grootkeuken of voedingsbedrijf over aan onze ervaren Valoristen. Maak snel een afspraak voor een reiniging van je keuken of vraag eerst om meer informatie over de dienstverlening van Valor Services Group. Je bereikt ons via het nummer +32 3 304 86 44 of via het contactformulier.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Food Kare image