• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De septische put van je voedingsbedrijf te Antwerpen reinigen is een vervelende taak. Toch is het belangrijk om de septische put regelmatig te ruimen, om zo de veiligheid en hygiëne van je zaak te behouden, in Antwerpen of elders in het land. Reken daarbij op de diensten van Valor Services Group. Onze experts uit Antwerpen staan klaar om je deze vervelende klus uit handen te nemen en je septische put grondig te reinigen. Door deze op regelmatige basis te laten ruimen, zorg je ervoor dat de septische put geen problemen veroorzaakt.
Food Kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Laat je septische put reinigen door onze ervaren Valoristen uit Antwerpen

Valor Services Group biedt een uitgebreid dienstenpakket aan voor voedingsbedrijven en bedrijven in de horeca voor het onderhoud van hun grootkeukens en bijhorende installaties in heel België. Zo profiteer je met ons Kitchen Kare pakket van een onderhoudscontract voor het ruimen en reinigen van je septische put in Antwerpen of daarbuiten, inclusief het doorspuiten van de afvoeren. Ook een volledige dieptereiniging van je keuken en de schoonmaak van je vetafscheider en bakwanden behoort tot onze uitstekende dienstverlening. Onze Valoristen hebben een ruime ervaring in de industriële schoonmaak van horecabedrijven en grootkeukens. Door onze expertise in te schakelen garandeer je een hygiënische en veilige werkomgeving en de voedselveiligheid voor je klanten.

Haal ons binnen als specialist

Zoek niet verder voor een betere service voor het ruimen en reinigen van je septische put in Antwerpen of elders in België. Bij Valor Services Group ben je hiervoor aan het juiste adres en reken je op een totaalpakket aan diensten voor het onderhouden en schoonmaken van je horecazaak in België of Nederland. Neem daarom contact op met ons door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.