• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Zoek je nog een goede vetput die geschikt is voor gebruik inde horeca? Dan voorzien wij je graag van een vetvangput die geschikt is voor jouwhorecazaak, gevestigd in Antwerpen of elders in het land. Als professionele horecakeuken is het bovendien verplicht je afvalwater af te voeren via een vetvangput. Het is daarom verstandig om beroep te doen op een ervaren specialist. Valor Services Group uit Antwerpen beschikt over jarenlange ervaring in industriële reinigingsservices voor de horeca en helpt je graag bij het kiezen van de juiste vetputten en het correct en regelmatig leegmaken ervan.
Food Kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Wij verzorgen de geschikte vetput voor de horeca en grootkeuken

Met het Kitchen Kare pakket neemt Valor Services Group nabij Antwerpen alle zorgen omtrent de vetafscheider en vetputten van bedrijven in de horeca uit handen, van plaatsing tot leegmaken. Zo installeren we graag een geschikte vetvangput voor elk bedrijf in de horeca in Antwerpen en daarbuiten; een die voldoet aan de eisen van je bedrijf. Natuurlijk profiteer je daarbij van aantrekkelijke prijzen en een ruime keuze aan vetputten geschikt voor gebruik in de horeca.

Onderhoudscontract voor het leegmaken van je vetput te Antwerpen

Valor Services Group bied je bovendien een ruim netwerk van diensten aan voor het ruimen van je vetput. Het leegmaken van een vetput is namelijk een welriekend klusje dat je het best overlaat aan onze ervaren Valoristen uit Antwerpen. Op basis van een onderhoudscontract voor de horeca, plannen we geregeld een afspraak in voor het ruimen van je vetput, maar ook voor een grootschalige dieptereiniging. Ook bij noodsituaties kan je bovendien beroep doen op ons uitgebreide netwerk van ruimdiensten om je vetput spoedig te laten ruimen en je verstopte afvoeren door te spuiten.

Maak een afspraak voor het plaatsen of leegmaken van je vetput in de horeca

Zoek je nog een nieuwe vetvangput voor je horecazaak of is het tijd om je vetput te laten ruimen door een gespecialiseerde ruimdienst uit Antwerpen? Neem in beide gevallen contact op met een van onze Valoristen, experten in vetputten voor de horeca, voor een afspraak. Je bereikt ons via het nummer +32 3 304 86 44 of via het contactformulier.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.