• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De professionele, industriële reiniging van je professionele grootkeuken of voedingsbedrijf laat je over aan dé schoonmaakspecialist uit provincie Antwerpen. Valor Services Group uit Aartselaar (Antwerpen) is een van de beste en meest ervaren industriële reinigingsbedrijven in België en Nederland. Onze Valoristen voeren een grondige dieptereiniging uit in je keuken zodat deze weer spic en span is en voldoet aan de wettelijke normen voor hygiëne, voedselveiligheid en brandveiligheid. Dat wil je als grootkeuken natuurlijk nastreven voor de gezondheid van je klanten en om in orde te zijn voor de volgende voedselinspectie. Deze zorgen nemen we je maar al te graag uit handen middels een professionele schoonmaak en dieptereiniging door onze experts uit Antwerpen.
Kitchen kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Industriële reiniging van je keuken door een van de beterereinigingsbedrijven uit provincie Antwerpen

Een grondige en professionele reiniging van je afzuigsystemen is wettelijk verplicht voor elk bedrijf in de horeca in België. Natuurlijk moeten ook andere zaken in een professionele keuken regelmatig worden schoongemaakt door industriële reinigingsbedrijven, zoals Valor Services Group uit Antwerpen, om te voldoen aan alle wetten en normen van de horeca. Ondanks de dagelijkse schoonmaakbeurt van je personeel, stapelt vuil zich op achter de werktafels en keukenapparaten. Laat daarom regelmatig een industriële reiniging uitvoeren door Valor Services Group uit provincie Antwerpen. Wij voeren een inspectie uit, stellen een actieplan op en voeren een professionele dieptereiniging uit van je grootkeuken in Antwerpen of elders. Hierbij worden ook bakwanden en de koelcellen voorzien van een industriële schoonmaakbeurt. Deze laatste worden gereinigd, gedesinfecteerd en waar nodig wordt het silicone vervangen door een nieuwe schimmelwerende laag.


Totaalpakket aan reinigingsdiensten voor bedrijven

Valor Service Group verzorgt meer dan enkel de schoonmaak van grootkeukens. We bieden bedrijven een volledig gamma aan schoonmaakdiensten aan. Ook voor het desinfecteren van oppervlakken of schoonmaken van je luchtbehandelingssysteem staan onze specialisten voor je klaar. Wens je daarnaast ook het onderhoud en de reiniging van je sanitair uit te besteden? Of zoek je een discrete specialist in ongediertebestrijding? Ongeacht je wensen, staan onze Valoristen voor je klaar.

Vraag je inspectie en reiniging aan

Dankzij een grondige, professionele industriële reiniging van een van de beste reinigingsbedrijven uit provincie Antwerpen, ben je weer helemaal wettelijk in orde en blijft je keuken optimaal functioneren. Maak vandaag nog een afspraak met onze Valoristen voor een inspectie en professionele, industriële schoonmaak van je keuken in Antwerpen of elders in België. In de omgeving van Antwerpen, maar ook in de rest van België en in Nederland proberen wij dan graag zo snel mogelijk langste komen en te kijken waarmee wij je van dienst kunnen zijn. Bel daarvoor naar +32 3 304 86 44. Onze medewerkers vertellen je graag meer over onze diensten en verschillende pakketten.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.