Welke kruipende insecten en ongedierte bestrijden we?


Bij bestrijding van kruipend ongedierte spreken we over ratten of muizen maar ook over een heleboel kleine insecten:

• Kakkerlakken
• Mieren (tuinmieren, faraomieren)
• Kevers (voorraadkevers, textielkevers, …)
• Zilvervisjes (ovenvisjes, papiervisjes)
• Vlooien
• Bedwantsen
• Processierupsen
• En meer

Hieronder bespreken we een aantal van deze kruipende insecten in meer detail.

Bedwantsen bestrijden
Bedwantsen zijn nare insecten waar u liever niet mee te maken wilt krijgen. Ze hebben hun naam te danken aan het feit dat ze graag in matrassen nestelen, maar ze kunnen ook op andere meubels en op uw behang voorkomen. Deze parasitaire insecten zuigen het bloed van hun gastheer. Ze verspreiden geen ziektes, maar ze leiden wel tot jeuk en mogelijke allergische reacties. Bedwantsen kunnen dus leiden tot overlast en ongemak. Vervelend als u hier thuis mee te maken krijgt, maar bedwantsen zijn ook een ramp voor plekken zoals een hotel.

Voor bedwantsen bestrijden zijn de kosten laag als u deze klus laat uitvoeren door onze Valoristen. Lage kosten en toch bestrijding van een hoge kwaliteit: het beste van beide werelden. Wij voeren deze klus zowel bij u thuis uit als voor uw bedrijf. Bedwantsen bestrijden behoort tot onze specialiteiten. Wij beschikken over de juiste middelen om deze klus grondig aan te pakken.

Mieren bestrijden
Mieren zijn nog een goed voorbeeld van kruipende insecten die voor veel overlast kunnen zorgen. Binnen horecagelegenheden kunnen ze uw eten en drinken contamineren. Dit kan een negatief effect hebben op de gezondheid van uw bezoekers. Naast de aantasting van gewassen en planten in de tuin, kunnen sommige mieren zelfs voor structurele schade aan gebouwen zorgen. Zelfs de bedrading van elektrische apparaten kan aangetast worden. Mierenbeten kunnen leiden tot jeuk en allergische reacties.

Genoeg redenen om mieren te bestrijden. Wilt u mieren laten verdelgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen de bron van het probleem aanpakken en het mierennest bestrijden, zodat deze insecten niet meer voor problemen kunnen zorgen. Alles om ervoor te zorgen dat u thuis of op werk geen hinder meer zult ondervinden van deze kleine insecten.

Vlooien bestrijden
De gedachte aan vlooien alleen zal u waarschijnlijk al laten rillen. Deze insecten zijn bijzonder onaangenaam en moeten zo snel mogelijk aangepakt worden. Vlooien vormen vooral voor huisdieren een risico, onder meer omdat ze ziektes kunnen overbrengen. Maar vlooien kunnen ook mensen jeuk bezorgen en, in mindere mate, ziektes overbrengen. Vlooien kunnen zich op diverse plekken nestelen. Het is simpelweg geen fijne gedachte om te weten dat deze insecten aanwezig zijn. Dit is helemaal het geval binnen openbare ruimtes met bezoekers. Het goede nieuws: wij kunnen de vlooien voor u aanpakken.

Kakkerlakken bestrijden
Voor veel mensen zijn het de smerigste insecten die er bestaan: kakkerlakken. Dit ongedierte heeft een negatief effect op de gezondheid. Het kan ziektes, virussen, allergenen, schimmels en parasieten verspreiden. Ze voeden zich graag met ons voedsel, wat contaminatie tot gevolg heeft. Dit is een ramp voor horecagelegenheden. Zelfs structurele schade is mogelijk als kakkerlakken in grote getalen aanwezig zijn. Gelukkig kunt u de bestrijding van kakkerlakken aan ons overlaten.

Knaagdieren
Knaagdieren zoeken dikwijls een schuilplaats in uw zaak of bedrijf, om beschutting te zoeken of om voedsel te vinden. Door hun knaagsporen en uitwerpselen kunnen zij voor zware schade zorgen aan materialen, uw imago een flinke deuk geven, vieze geuren verspreiden, maar ook ziektes verwekken.

Welke knaagdieren bestrijden we?

• Bruine en zwarte ratten
• Muizen
• Marters (enkel wering, dit is een beschermde diersoort)
• Mollen

Hieronder vertellen we u meer over een aantal van deze knaagdieren en de vervelende gevolgen die hiermee gepaard gaan.

Ratten verdelgen
Wie van ons schrikt er niet als een rat voorbij komt gelopen? Dit ongedierte is onaangenaam en moet zo snel mogelijk aangepakt worden. Wij kunnen ratten bestrijden voor u. Dit doen we in het geval u hier thuis mee te maken hebt, maar ook horecagelegenheden, winkels, theaters, concertzalen, musea, zorginstellingen, scholen en meer helpen wij. Ratten verdelgen voorkomt dat dit ongedierte ziektes kan verspreiden. Eeuwen geleden droegen ratten bij aan de verspreiding van de pest, maar ook nu verspreiden ze diverse bacteriën, virussen en parasieten. Ze kunnen voedsel besmetten en diverse eigendommen aantasten. Wij kunnen ratten verjagen voor u. Onze specialisten hebben hier jaren aan ervaring mee en weten precies welke stappen ondernomen moeten worden.

Muizen verjagen
Veel mensen voelen zich niet meer fijn als ze ergens een muis hebben zien lopen. Dat geldt niet alleen thuis, maar ook op openbare plekken. Zou u zelf nog op uw gemak kunnen eten als u in een restaurant een muis ziet lopen? Niet alleen is dit ongedierte zelf vies, maar muizen kunnen ziektes verspreiden en voedsel contamineren, want ze knabbelen graag aan het voedsel van mensen. Muizen kunnen leiden tot materiële schade, maar ook structurele schade in het geval van een muizenplaag. Het verdelgen van muizen is daarom noodzakelijk. Muizen bestrijden voorkomt dergelijke problemen. De bestrijding van muizen kunt u aan onze ervaren specialisten overlaten.

Welke stappen ondernemen we om ongedierte te bestrijden?


De Valorist gaat als volgt te werk om u te verlossen van deze vervelende diertjes:

• Onze expert komt ter plaatse om vast te stellen welk type en in welke hoeveelheid ongedierte aanwezig is.
• Er wordt een plan van aanpak opgesteld.
• Opstart van de ongediertebestrijding en verdelging.
• U kunt te allen tijde alles opvolgen in onze online applicatie.

Kruipend ongedierte bestrijden op diverse plekken


Op verschillende plaatsen kunt u te maken krijgen met kruipende insecten en ongedierte. Uw huis voelt minder als een thuis als u met dit ongedierte te maken krijgt. Wij zorgen ervoor dat u zich weer veilig kunt voelen. Maar ook diverse bedrijven kunnen met ongedierte te maken krijgen. Hierbij kunt u denken aan plekken waar voedsel wordt geproduceerd, maar ook plaatsen waar voedsel geprepareerd en geserveerd wordt zoals restaurants en cafés. Allerlei openbare ruimtes kunnen met ongedierte te maken krijgen: kantoorpanden, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, theaters, musea, bibliotheken en meer. Voor iedereen bieden wij de beste oplossing.Onze Valoristen kunnen op een diervriendelijke en humane methode ongedierte bestrijden. Vraag meer informatie.

Kies voor een veilige en professionele aanpak!


Dankzij onze Valoristen bent u verzekerd van een goede aanpak met een blijvend resultaat. Uiteraard gaan we bij ongediertebestrijding steeds te werk met de juiste en veilige producten, ook in bv. horeca en voedingszaken om hierbij de voedselveiligheid te garanderen.

Heeft u ongedierte in uw zaak, aarzel niet en schakel onze Valoristen in! Maak snel een afspraak door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.