Welk vliegend ongedierte of insecten bestaan er?

Hierbij spreken we vooral over vliegen (kamervlieg, vleesvlieg, klustervlieg, grasvlieg, fruitvlieg), wespen, motten (voorraadmotten, kleermotten), muggen, motmuggen, dansmuggen,…..

Bij vliegen zijn er verschillende soorten, maar wat ze meestal gemeen hebben, is dat ze worden aangetrokken tot voedsel en voedselresten. Klustervliegen zoeken overwinteringsplaatsen.

Wespen zijn ook talrijk aanwezig tijdens de warmere periodes en kunnen veel overlast bezorgen wanneer de nesten zich in of rond je zaak of huis bevinden.

Er zijn ook allerlei soorten motten. We hebben de motmuggen die vooral in en rond rioleringen en afvoeren huizen. En dan zijn er de motten die grote schade kunnen toebrengen aan bv. textiel, tapijten maar ook voedsel kunnen contamineren.

Welke stappen ondernemen we om ongedierte te bestrijden?

De Valorist gaat als volgt te werk om je te verlossen van deze vervelende diertjes:

  • Een expert komt ter plaatse om vast te stellen welk ongedierte je (over)last bezorgt.

  • Er wordt een plan van aanpak opgesteld.

  • Er wordt gestart met de bestrijding.

  • Je kan te allen tijden alles opvolgen in onze online applicatie.


Kies voor een veilige en professionele aanpak!

Dankzij onze Valoristen ben je verzekerd van een goede aanpak met een uitstekend resultaat. Uiteraard gaan we hierbij steeds te werk met de juiste en veilige producten.

Heb je last van ongedierte in je zaak of wens je preventieve behandelingen? Aarzel niet en schakel onze Valoristen in! Maak snel een afspraak door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.