• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Wist je dat een grondige reiniging van de afzuiginstallatie ,inclusief elk afzuigkanaal, een wettelijke verplichting is voor de horeca in Antwerpen en elders in België? Afzuigsystemen in de horeca krijgen in een jaar behoorlijk wat te verduren en dankzij een jaarlijkse reiniging blijft je systeem optimaal functioneren. Valor Services Group nabij Antwerpen neemt graag de reiniging van het afzuigkanaal en de volledige afzuiginstallatie van je bedrijf in de horeca uit handen. Zo profiteer je van een optimale afzuiging die voldoet aan de wettelijke normen, zonder dat je daar zelf tijd aan hoeft te besteden.
Kitchen kare image

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Waarom een afzuigkanaal reinigen verplicht is in de horeca in Antwerpen en elders

Het is belangrijk om het afzuigkanaal van je bedrijf in de horecaregelmatig te reinigen, of je nu gevestigd bent in Antwerpen of elders in het land. Een vuil afzuigkanaal beïnvloedt de luchtkwaliteit, de gezondheid van je werknemers en de brandveiligheid. Bij het afvoeren van vuile lucht stapelt zich namelijk vuil en vet op in het kanaal dat licht ontvlambaar is wanneer het in contact komt met warmte. Branden in de horeca ontstaan dan ook vaak omdat het afzuigkanaal onvoldoende is gereinigd. Gelukkig is dat makkelijk te vermijden door Valor Services Group te Antwerpen, een specialist in schoonmaak voor de horeca, in te schakelen voor het reinigen van je afzuigkanaal en de volledige afzuigsystemen van je bedrijf. Wij zorgen dat je weer veilig en wettelijk aan het werk kunt.

Grondige reiniging van de afzuiginstallatie

Met een grondige reiniging van je afzuigsystemen in de horeca, bedoelen we ook echt grondig. Zo worden de dampkappen, kanalen en motorbehuizingen stof- en vetvrij gemaakt. Na de reiniging van de afzuiginstallatie ontvang je bovendien een attest om voor teleggen aan je brandverzekering. Zo heb je voldaan aan de jaarlijkse verplichting. Het reinigen verlaagt het risico op brand, en het werkt natuurlijk heel wat hygiënischer! Bovendien neemt de kans op geuroverlast sterk af. Vetdruppeltjes die zich in de kanalen van je afzuigsysteem vasthechten, wat vaak gebeurt in een frituur bijvoorbeeld, veroorzaken namelijk al snel een onaangename geur.

Maak een afspraak voor de reiniging van je afzuiginstallatie

Voor het reinigen van het afzuigkanaal en de bijhorende afzuigsystemen in je horecaonderneming in Antwerpen of elders neem je contact op met een van onze Valoristen. Je maakt dan een afspraak voor een dag die het beste uitkomt voor jou. Na de reiniging van je afzuigsystemen ontvang je ook tips van onze specialisten uit provincie Antwerpen over het onderhouden van deze systemen inde horeca. Contacteer ons door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.