• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Wist je dat een grondige reiniging van de afzuiginstallatie,inclusief elk afzuigkanaal, een wettelijke verplichting is voor de horeca inBelgië? Afzuigsystemen in de horeca krijgen in een jaar behoorlijk wat teverduren en dankzij een jaarlijkse reiniging blijft je systeem optimaalfunctioneren. Valor Services Group neemt graag de reiniging van de volledigeafzuiginstallatie van je bedrijf in de horeca uit handen. Zo profiteer je vaneen optimale afzuiging die voldoet aan de wettelijke normen, zonder dat je daarzelf tijd aan hoeft te besteden.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Waaromeen afzuigkanaal reinigen verplicht is in de horeca

Het is belangrijk om het afzuigkanaal van je bedrijf in de horeca regelmatig te reinigen. Een vuil afzuigkanaal beïnvloedt de lucht kwaliteit, de gezondheid van je werknemers en de brandveiligheid. Bij het afvoeren van vuile lucht stapelt zich namelijk vuil en vet op in het kanaal dat licht ontvlambaar is wanneer het in contact komt met warmte. Branden in de horecaontstaan dan ook vaak omdat het afzuigkanaal onvoldoende werd gereinigd. Gelukkig is dat makkelijk te vermijden door Valor Services Group, een specialist in schoonmaak voor de horeca, in te schakelen voor het reinigen van je afzuigkanaal ende volledige afzuigsystemen van je bedrijf. Wij zorgen dat je weer veilig en wettelijk aan het werk kunt.

Grondigereiniging van de afzuiginstallatie

Met een grondige reiniging van je afzuigsystemen in de horeca, bedoelen we ook echt grondig. Zo worden de dampkappen, kanalen en motorbehuizingen stof- en vetvrij gemaakt. Na de reiniging van de afzuiginstallatie ontvang je bovendien een attest om voor te leggen aan je brandverzekering. Zo heb je voldaan aan de jaarlijkse verplichting. Het reinigen verlaagt het risico op brand, en het werkt natuurlijk heel wat hygiënischer! Bovendien neemt de kans op geuroverlast sterk af. Vet druppeltjes die zich in de kanalen van je afzuigsysteem vasthechten, wat vaak gebeurt ineen frituur bijvoorbeeld, veroorzaken namelijk al snel een onaangename geur.

Maakeen afspraak voor de reiniging van je afzuiginstallatie

Voor het reinigen van het afzuigkanaal en de bij horende afzuigsystemen in je horecaonderneming neem je contact op met een van onze Valoristen. Je maakt dan een afspraak voor een dag die het beste uitkomt voor jou. Na de reiniging van je afzuigsystemen ontvang je ook tips van onze specialisten over het onderhouden van deze systemen in de horeca. Contacteer ons door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel een antwoord te bezorgen.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 8u30 en 17u op 03 304 86 44.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.