• Ongediertebestrijdingsplan
  • HACCP-attest
  • Online rapport (PestScan)

Ruime dienstverlening voor professionele
ongediertebestrijding

Je kan bij ons professionele schoonmaakbedrijf uit de provincie Antwerpen terecht voor de bestrijding van verschillende soorten ongedierte:

Ongeacht met wat voor ongedierte je te maken hebt, wij regelen een effectieve ongediertebestrijding zodat je weer veilig en hygiënisch aan het werk kunt. Om dit te realiseren stellen we een bestrijdingsplan op en komen we op regelmatige basis langs voor preventief onderhoud. Ook voor dringende ongediertebestrijding kan je beroep doen op Valor Services Group.

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Laat een inspectie uitvoeren

Aarzel niet om de specialisten van Valor Services Group in te schakelen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte binnen je bedrijf. Heb je een vermoeden van ongedierte? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers voor een inspectie. Bel hiervoor naar het nummer +32 3 246 04 99 of vul het contactformulier in.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.