• Ongedierte bestrijding plan
  • HACCP-attest
  • Online rapport (PestScan)

Professionele ongedierte bestrijding, onze ruime dienstverlening

Je kan bij ons professionele schoonmaakbedrijf uit de provincie Antwerpen terecht voor verschillende soorten ongedierte bestrijding:

Ongeacht met wat voor ongedierte je te maken hebt, wij regelen een effectieve ongedierte bestrijding zodat je weer veilig en hygiënisch aan het werk kunt. Om dit te realiseren stellen we een bestrijdingsplan op en komen we op regelmatige basis langs voor preventief onderhoud. Ook voor dringende ongedierte bestrijding kan je beroep doen op Valor Services Group.

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Laat een inspectie uitvoeren

Aarzel niet om de specialisten van Valor Services Group in te schakelen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte binnen je bedrijf. Heb je een vermoeden van ongedierte? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers voor een inspectie. Bel hiervoor naar het nummer +32 3 304 86 44 of vul het contactformulier in.

Schakel de hulp in van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar
+32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van
kakkerlakken of ratten nemen wij tot onze rekening.