Welke stappen ondernemen we om duivenwering te plaatsen?

Onze Valorist gaat als volgt te werk:

  • Onze expert komt ter plaatse om vast te stellen waar de duiven voor overlast zorgen en schade toebrengen.

  • Er wordt een plan van aanpak opgesteld en bekeken welke manier van bestrijding van toepassing is.

  • De duivenwering wordt aangebracht.

Onze oplossingen om duiven te weren

Duiven zijn beschermde dieren en mag je niet doden, wel weren en verjagen. Duivenwering kan op verschillende manieren:

  • Door het plaatsen van duivennetten. Deze worden zo gemonteerd zodat de duiven zich niet meer kunnen nestelen op deze plaats.

  • Het plaatsen van duivenpinnen. Deze kunnen snel en efficiënt geplaatst worden in bv. dakgoten.

  • Plaatsen van schrikdraad. Door de lage voltageschok zal de duif zich niet nestelen op deze plaats.

  • Bird-free transparante schaaltjes die gevuld worden met een gel die is ontwikkeld om vogels van gebouwen en broedplaatsen te weren. De gel bevat natuurlijke oliën die ook in de voedselindustrie worden gebruikt. De gel straalt een uv-licht uit dat door vogels wordt waargenomen als vuur. Hierdoor zullen vogels het behandelde gebied vermijden.


Kies voor een veilige en professionele aanpak!

Dankzij onze Valoristen ben je verzekerd van een goede aanpak met een uitstekend resultaat. Uiteraard gaan we hierbij steeds te werk met de juiste en veilige middelen.

Heb je last van duiven in je zaak of wens je preventieve behandelingen? Aarzel niet en schakel onze Valoristen in! Maak snel een afspraak door te bellen naar +32 3 304 86 44.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.