• Ongediertebestrijdingsplan
  • HACCP-attest
  • Onlinerapport (PestScan)

Snel en vakkundig muizen laten bestrijden

Een muizenprobleem kan voor veel overlast zorgen. Muizenlaten bestrijden is dus absolute noodzaak, omdat de uitwerpselen van deze beestjes bijvoorbeeld voor ernstige gezondheidsproblemen kunnen zorgen. Wacht dus niet langer en schakel onze Valoristen in voor het oplossen van jouwmuizenprobleem. Wij komen graag bij je langs en stellen een plan van aanpak op, waarna wij aan de slag gaan met het bestrijden van de vervelende knaagdieren. Als je muizen wilt laten bestrijden door ons, kun je via onze online applicatie het proces te allen tijde opvolgen. Tevens schakel je ons in voor cleanroomreiniging of voor het metenvan de luchtkwaliteit.

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Doe beroep op onze specialisten

Zit je thuis of in je bedrijf met een muizenprobleem? Dan is het aangeraden om muizen te laten bestrijden door een specialist met kennis van zaken. Heb je vragen of maak je graag meteen een afspraak? Bel dan gerust naar +32 3 304 86 44 of vul het contactformulier in. De specialisten van Valor Services Group staan voor je klaar om dit vervelende probleem snel en veilig op te lossen.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.