• Ongediertebestrijdingsplan
  • HACCP-attest
  • Onlinerapport (PestScan)

Veilig, efficiënt en snel ratten laten verdelgen

Ratten zijn continu op zoek naar voedsel en een warme nestplaats. Het kan dus voorkomen dat je thuis of in je bedrijf last hebt van dit ongedierte. Wil je ratten zo snel mogelijk laten verdelgen? Dan zijn wij
jou graag van dienst. Indien gewenst, bestrijden wij de rattenplaag op een diervriendelijke en humane manier. Wij komen bij je langs om het probleem vastte stellen, maken een plan van aanpak op en gaan aan de slag met het verdelgen van de rattenplaag. Zo geniet jij snel van een rattenvrije omgeving en hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenste vierpotige bezoekers. Tevens schakel je ons, naast het bestrijden van ratten, in voor het meten van de luchtkwaliteit of voor het opstellen van een FAVV plan.

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Bel ons en maak vandaag nog een afspraak voor het bestrijden van een rattenplaag

Heb je last van ratten en heb je zelf al alles geprobeerd om deze te verdelgen, maar zonder succes? Dan is het hoog tijd om een professional in te schakelen die voor jou de rattenplaag met succes kan verdelgen. Onze Valoristen schieten jou graag te hulp en bieden snelle en uitstekende service. Neem dus vandaag nog contact met ons op als je de rattenplaag zo snel mogelijk wilt laten bestrijden. Je bereikt ons door te bellen naar +32 3304 86 44 of door het contactformulier in te vullen.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via telefoon

+32 3 304 86 44

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.be
Pest Kare image