• Ongediertebestrijdingsplan
  • HACCP-attest
  • Onlinerapport (PestScan)

Veilig en snel vlooien bestrijden in huis

Ongedierte is voor niemand leuk. Als je last hebt van vlooien in huis en zelf geen uitwegmeer ziet, kun je onze specialisten inschakelen voor het vakkundig bestrijden van deze vervelende beestjes. Wij komen zo snel mogelijk bij jou langs om een plan van aanpak op te stellen en starten spoedig met het veilig en vakkundig bestrijden van de vlooien in jouw huis. Ook voor het bestrijden van ander ongedierte, zoals kakkerlakken of ratten ,doe je beroep op ons.

PestScan

Je krijgt een login voor ons digitaal logboek PestScan bij elk Pest KARE pakket. Ga naar het platform via onderstaande button.

Ban vlooien uit jouw woning

Heb je last van vlooien in huis en wil je deze snel laten bestrijden ? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Valor Services Group door te bellen naar +32 3 304 86 44 of door het contactformulier in te vullen en vraag meer informatie over het bestrijden van vlooien. Wij helpen jou meteen verder zodat je geen last meer hebt van deze vervelende kleine beestjes.

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.