Binnenlucht zuiver? Meten is weten!

Is je binnenlucht wel goed? Valor Services Group kan je dit perfect vertellen dankzij meetapparatuur van Zaack. En als we hebben gemeten, hebben we ook de nodige oplossingen voor jou om je binnenlucht te optimaliseren.
Binnenlucht zuiver? Meten is weten!

Valor Services Group helpt je met de kwaliteit van uw binnenlucht!

Wist u dat

Laat je binnenlucht eens grondig monitoren. Meten is weten!

Voordelen van een optimale luchtkwaliteit:

     •       Verhoog de prestaties en productiviteit

      •       Verlaag ziekteverzuim (7% gerelateerd aan binnenluchtkwaliteit)

      •       Verzamel duidelijke data

      •       Beheers het energieverbruik door te anticiperen

      •       Pas een voorspellend en preventief onderhoudsplan toe

Zaack QAI®, Piloot van de binnenluchtkwaliteit

Wat mag je verwachten van de Zaack sensor?

De Zaack QAI beschikt maar liefst over 11 sensoren en meet continu kooldioxide( CO2 ), koolmonoxide ( CO ), stikstofdioxide ( NO2 ), ozon ( O3 ), totaal vluchtige organische stoffen ( COVT ), fijne deeltjes ( PM1, PM2.5, PM10 ) en comfort parameters (temperatuur, relatieve vochtigheid en atmosferische druk).

Real time monitoring zorgt niet enkel voor resultaten, maar maakt het mogelijk om een preventief onderhoudsplan op te stellen zodat je je ventilatiesysteem op tijd onderhoud en de kwaliteit van je binnenlucht steeds optimaal houdt. Dit bespaart je ook heel wat kosten.

Beschik je over een ventilatiesysteem in je gebouwen?

Vervuilde luchtkanalen zijn alvast één van de hoofdbronnen voor stofdeeltjes in de lucht. Daarnaast is het ventilatiesysteem ook een zeer goede geleider om bacteriën, schimmels en virussen te transporteren in alle ruimtes door ze zich hechten aan de stofdeeltjes. Een hygiënisch ventilatiesysteem is dan ook noodzakelijk.

Hoe weet je dan of je kanalen gereinigd moeten worden?

Door Zaack DUST!

We installeren een sensor via een toezichtsluik op uw ventilatiekanalen en meten zo de hoeveelheid stof in je kanalen die we wekelijks doosturen en vergelijken de data met de EN 15780 normering. Van zodra je over de grenswaarden komt wordt je verwittigd en kunnen we een reiniging inplannen om zo jouw binnenlucht kwaliteit optimaal te behouden.

In combinatie met de Zaack QAI zal de resultaten onmiddellijk in real time kunnen zien.

Beschik je NIET over een ventilatiesysteem in je gebouwen? En je wenst toch een optimale binnenlucht?

Dan bieden we je een gamma aan van luchtzuiveringstoestellen van optimale kwaliteit. Het Aeramax Pro gamma werd uitvoerig getest en kwam als beste uit de testen. Van kleine ruimtes tot oppervlaktes van 130m2.

Download onze Zaack brochure
Download

More Articles