Valor Services Group zet in op schone lucht!

Valor Services Group hecht veel belang aan zuivere binnen- en buitenlucht
Valor Services Group zet in op schone lucht!

Valor Services Group zet in op schone lucht!

 

Omdat Valor Services Group veel belang hecht aan zuivere binnen- en buitenlucht hebben we een partnership opgestart met Viridi Air.

Viridi Air zet zich in om meer aandacht te krijgen voor schone binnen- en buitenlucht, maar er is meer.
Om partner te worden dien je te werken aan Oplossingen aan de bron en additioneel.

Viridi Air beoordeelt bedrijven door te kijken welke maatregelen zijn genomen aan de bron voor schone lucht. Denk aan aanpassingen in het productieproces, groener wagenpark, meer medewerkers thuis laten werken, enz. Als dat voldoende is wordt gekeken naar additionele toevoegingen. Zoals luchtreinigers, ventilatiesystemen, extra onderhoud op luchtbehandeling, filters in rookgasafvoer, groener wagenpark, enz.

Als beide als voldoende worden beoordeeld volgt het verstrekken van het Viridi Air Partnership met het Schone Lucht-certificaat en-beeldmerk.

Valor Services Group is een Goud partner!

Valor Services Group heeft besloten om een Goud partnership aan te gaan waardoor we niet enkel meewerken aan een schonere binnenlucht door onze Air Kare diensten aan te bieden, maar eveneens de daad bij het woord voeren door jaarlijks10 buitenluchtfilters te planten volgens het B.B.A. model (Boom, Bodem en Archtiectuur). Meer informatie vind je via deze link.

Recent werden onze 10 buitenluchtfilters geplaatst op het landgoed Landgoed De Beyle velden, meer informatie vind van de beplanting vind je hier.

 

Onze visie op de toekomst van Schone binnen lucht!

 

Door het Covid-19 virus zetten we als bedrijf extra in op diverse oplossingen.
Voor het zuiveren van binnenlucht hebben we een aanbod van luchtzuivering toestellen die 99,9% van de microben, bacteriën en virussen neutraliseren en de luchtkwaliteit optimaliseren door het fijnstof in de lucht te filteren. Dit gebeurd door HEPA filters, elektrostatische filters en actieve koolfilters.

 

Desinfecteren van de binnenlucht kunnen we dan weer garanderen door statische en mobiele UV-C apparatuur. Dmv indirecte UV-C desinfectie zuigen we de binnenlucht aan en blazen we gedesinfecteerde lucht terug in de ruimte.  Hierdoor doden we bacteriën en neutraliseren we virussen.

 

Naast dit aanbod van apparatuur bieden we ook de mogelijkheid om bestaande luchtventilatie systemen te reinigen, waardoor de luchtkwaliteit optimaal wordt. Een luchtmeting van voor en na de reiniging toont een wezenlijk verschil aan en zorgt voor minder ziekteverzuim, sterke vermindering van vermoeidheid en klachten van hoofdpijn.

 

 

Voor meer informatie staan wij graag te woord, u kan ons steeds contacteren via ons contactformulier.

Download onderaan het certificaat van beplanting buitenluchtfilters

Download

More Articles