Wij laten de kakkerlakken in huis zo snel mogelijk verdwijnen

Kruipende insecten en ongedierte zijn niet alleen vies, ze kunnen ook veel schade aanbrengen. Als je last hebt van kakkerlakken, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verdelgen door een professional met kennis van zake. Na het opstellen van een plan van aanpak gaan wij meteen aan de slag om deze ongewenste bezoekers blijvend te verwijderen. Blijf je graag op de hoogte van de stand van zaken? In onze online applicatie kun je alles te allen tijde opvolgen. Wij bestrijden verschillende soorten ongedierte in huis, waaronder niet alleen kakkerlakken maar ook muizen en vliegen.

Welke stappen ondernemen we om ongedierte te bestrijden?

De Valorist gaat als volgt te werk om je te verlossen van deze vervelende diertjes:

  • Een expert komt ter plaatse om vast te stellen welk ongedierte je (over)last bezorgt.

  • Er wordt een plan van aanpak opgesteld.

  • Er wordt gestart met de bestrijding.

  • Je kan te allen tijden alles opvolgen in onze online applicatie.


Bel ons en maak een afspraak

Geraak je niet af van de kakkerlakken in huis? Dan schieten onze Valoristen jou graag te hulp! Bel naar +32 3304 86 44 of vul het contactformulier in en maak een afspraak voor het correct verdelgen van de vieze kakkerlakken in jouw huis of bedrijf. Wij gaan snel en vakkundig te werk, zo dat je meteen verlost bent van dit kruipend ongedierte!

Schakel de hulp in
van onze Valoristen

Wil je een afspraak maken voor een professionele reiniging? Of heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Het team van Valor Services Group staat voor je klaar.

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Je bereikt ons via het contactformulier of  te bellen naar +32 3 304 86 44.
Tevens schakel je ons in voor bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Ook het verdelgen van kakkerlakken of ratten nemen wij voor onze rekening.